A gyomor rák kezelése

A gyomor egy J alakú szerv a has felső részén. Ez része az emésztőrendszer, amely feldolgozza a tápanyagok (vitaminok, ásványi anyagok, szénhidrátok, zsírok, fehérjék, és a vízben) az élelmiszerekben, amelyek fogyasztják, és segít át hulladék; anyag ki a szervezetből. Élelmiszer mozog a torkát, hogy a gyomorban egy üreges, izmos cső úgynevezett nyelőcsőbe. Miután elhagyta a gyomrot, részben emésztett étel bejut a vékonybélbe, majd a vastagbelet. Kép A nyelőcső és a gyomor része a felső gasztrointesztinális (emésztési) rendszer.

A fal a gyomor alkotja 3 rétegű szövet: A nyálkahártya (legbelső) réteg, a muscularis (középen) réteg, és a serosa (legkülső) réteg. Gyomorrák kezdődik a borító sejtek a nyálkahártya réteget és terjed át a külső rétegek, mint nő.

Sztrómatumorokban a gyomor kezdődik támogatásában és a kötőszövet eltérően kezeli a gyomorrák. Lásd az összefoglaló stromatumorok kezelése

További információt a rák a gyomorban, lásd az alábbi összefoglalók

Bármi, ami növeli a kockázata, hogy a betegség az úgynevezett kockázati tényező. Miután a kockázati tényező, nem jelenti azt, hogy kapsz rákot; nem rendelkező kockázati tényezők nem jelenti azt, hogy nem fog a rák. Beszéljen orvosával, ha úgy gondolja, hogy veszélyben lehet. Kockázati tényezők gyomorrák tartalmazzák a következőket

Ezek és más jelek és tünetek oka lehet a gyomorrák vagy más körülmények között.

A kezdeti szakaszban a gyomorrák, a következő tünetek fordulhatnak elő

Ebben előrehaladottabb stádiumú gyomorrák, a következő jelek és tünetek léphetnek fel

Kérdezze meg orvosát, ha bármilyen ilyen probléma.

A következő vizsgálatokat és eljárásokat lehet alkalmazni

A szövetminta ellenőrizni lehet mérni, hogy hány HER2 gén van, és mennyi HER2 fehérje van szó. Ha több HER2-gének, vagy magasabb szintű HER2 fehérjét, mint a normál, a rák az úgynevezett HER2 pozitív. HER2-pozitív gyomorrák lehet kezelni egy monoklonális antitest, amely megcélozza a HER2 fehérjét.

A prognózis (esélye a hasznosítás) és a kezelési lehetőségek függenek a következő

Amikor gyomorrák található nagyon korán, van egy jobb esélye a hasznosítás. A gyomorrák gyakran előrehaladott stádiumban, amikor diagnosztizálják. A későbbi stádiumokban, gyomorrák lehet kezelni, de csak ritkán gyógyítható. Részt vesz az egyik klinikai vizsgálatok tenni annak érdekében, megfontolandó a kezelés. Információ folyamatban lévő klinikai vizsgálatok elérhető a webhelyen.

Az alkalmazott eljárás annak kiderítésére, hogy a rák átterjedt a gyomorban vagy más; testrészek nevezik megállóhelyeken. Az összegyűjtött információk az; átmeneti folyamat határozza meg a betegség stádiumától. Fontos tudni, hogy; a fázisban, hogy a tervben kezelésre.

A következő vizsgálatokat és; eljárásokat lehet alkalmazni az átmeneti folyamat

Rák terjedt át a szöveten, a nyirokrendszer, a vér

Ha a rák átterjed egy másik része a test, ez az úgynevezett metasztázis. A rákos sejtek elszakadni ahol elkezdték (a primer tumor) és az utazás a nyirokrendszer vagy vér.

A metasztatikus tumor azonos típusú rák, mint az elsődleges daganat. Például, ha a gyomorrák átterjed a májban, a rákos sejtek a májban valójában gyomor rákos sejteket. A betegség, metasztatikus gyomor rák, nem májrák.

Ebben a szakaszban 0, abnormális sejtek találhatók a belső bélés a nyálkahártya (legbelső réteg) a gyomor fal. Ezek a rendellenes sejtek válhatnak a rák és átterjedt a közeli normál szövetben. Stage 0 is nevezik carcinoma in situ.

Az I. szakaszban, a rák alakult ki a belső bélés a nyálkahártya (legbelső réteg) a gyomor falán. Stage I oszlik IA stádiumú, színpadi IB, attól függően, ahol a rák.

Stage II gyomorrák oszlik szakaszában IIA és IIB stádiumban, attól függően, hogy hol a rák.

Stage III gyomorrák oszlik IIIA, IIIB és IIIC stádium, attól függően, hogy hol a rák.

Ebben a szakaszban a IV, a rák átterjedt a távoli testrészek.

Ismétlődő gyomorrák rák kiújult (jött vissza), miután azt nem kezelték. A rák kiújulhat a gyomorban vagy más testrészek, például a máj vagy a nyirokcsomókban.

Különböző kezelések állnak rendelkezésre betegek gyomorrák. Egyes kezelések szabvány (a jelenleg használt kezelés), és néhány jelenleg klinikai kipróbálás. A kezelés klinikai vizsgálat egy kutatási tanulmány célja, hogy segítsen javítani a jelenlegi kezelések vagy információt szerezzen az új kezelések a rákos betegek számára. Amikor a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy az új kezelés jobb, mint a standard kezelést, az új kezelési válhat a standard kezelést. A betegek akarok gondolni részt vesz egy klinikai vizsgálatban. Egyes klinikai vizsgálatok kizárólag a betegeknek, akik nem a kezelés megkezdése után.

Műtét közös kezelés minden fázisában gyomorrák. A következő típusú műtét lehet használni

Ha a tumor blokkolja a gyomorban, de a rák nem lehet teljesen eltávolítani standard műtét, az alábbi eljárásokat lehet alkalmazni

Kemoterápia a rák kezelésére használó gyógyszerek megállítani a rákos sejtek növekedését, vagy megöli a sejteket, vagy megállás őket elválasztó. Ha a kemoterápiát szájon át vagy injekció formájában vénába vagy izomba, a gyógyszer a véráramba, és elérheti a rákos sejtek a szervezetben (szisztémás kemoterápia). Ha a kemoterápiát helyezett közvetlenül a cerebrospinalis folyadékba, egy szerv, vagy egy testüreg, mint a has, a gyógyszerek elsősorban a daganatsejteket érinti azokat a területeket (regionális kemoterápia). Az, hogy a kemoterápia miatt típusától függ, valamint a rák stádiuma kezelendő.

Gyomor (gyomor) Rák

Sugárkezelés a rák kezelésére használó nagy energiájú röntgen-vagy más típusú sugárzás megöli a rákos sejteket, vagy tartsa őket a nő. Kétféle sugárkezelés. Külső sugárkezelés használ a gép a testen kívül, hogy küldjön sugárzás felé a rák. Belső sugárkezelés használ radioaktív anyagot zárt a tűk, magvak, vezetékek, vagy a katéter, amelyek helyezett közvetlenül vagy annak közelében a rák. Az, hogy a sugárkezelés miatt típusától függ, valamint a rák stádiuma kezelendő.

Chemoradiation terápia egyesíti kemoterápia és sugárkezelés, hogy növelje a hatását mindkét. Chemoradiation a műtét után, hogy csökkentse annak kockázatát, hogy a rák vissza fog térni, az úgynevezett adjuváns terápia. Chemoradiation adott műtét előtt, hogy csökken a daganat (neoadjuváns terápia), jelenleg vizsgálják.

Célzott terápia egy olyan típusú kezelésére használó gyógyszerek vagy egyéb anyagok azonosítása és a támadás konkrét rákos sejteket anélkül, hogy károsítaná a normál sejtek. A monoklonális antitest terápia egy olyan típusú célzott terápia kezelésére használt gyomorrák.

Monoklonális antitest terápiával használ antitestek történt a laboratóriumban egyetlen típusú immunrendszer sejt. Ezek az antitestek anyagok azonosítására ráksejtekre vagy normális anyagokat, amelyek segítenek a rákos sejtek növekedését. Az antitestek tulajdonítanak anyagok és megölik a rákos sejteket, megakadályozzák a növekedés, vagy tartsa őket terjedését. A monoklonális antitesteket adott infúzió formájában. Ezek alkalmazhatók önmagukban vagy szállítására gyógyszerek, toxinok, vagy radioaktív anyagok közvetlenül a rákos sejteket. Stádiumú IV gyomorrák és gyomorrák, amely kiújult, egy monoklonális antitest, például a trastuzumab adható, hogy blokkolja a hatása a növekedési faktor fehérje HER2, amely elküldi növekedés jeleket gyomor rákos sejteket.

Gyomor (gyomor) Rák

Információ klinikai vizsgálatok elérhető a webhelyen.

Egyes betegeknél, részt vesz egy klinikai vizsgálat lehet a legjobb kezelés választás. Klinikai vizsgálatok részét képezik a rákkutatás folyamatot. Klinikai vizsgálatok, hogy kiderüljön, ha új rákos kezelések biztonságosak és hatékonyak, vagy jobb, mint a standard kezelést.

Sok mai standard kezelése a rák alapuló korábbi klinikai vizsgálatokban. A betegek, akik részt vesznek a klinikai vizsgálat részesülhet a standard kezelés vagy az elsők között kap új kezelés.

A betegek, akik részt vesznek a klinikai vizsgálatokban is javítani az utat rák fogják kezelni a jövőben. Még ha a klinikai vizsgálatok nem vezetnek hatékony új kezelések, gyakran választ fontos kérdésekre, és segíthetik a kutatás előre.

Néhány klinikai vizsgálatokban csak olyan betegek esetében, akik még nem kaptak kezelést. Más vizsgálatok vizsgálati kezelések a betegek, akiknek a rák nem ütött jobban. Vannak klinikai vizsgálatok, amelyek próbára új módon megállítani a rák ismétlődő (jön vissza), vagy csökkentse a mellékhatások a rák kezelésére.

Klinikai vizsgálatok zajlanak sok részén az országban. Lásd a kezelési lehetőségei következő részben a linkeket a jelenlegi kezelési klinikai vizsgálatokban. Ezeket lekért lista a klinikai vizsgálatokban.

Egyes vizsgálatok történtek vala, hogy diagnosztizálják a rákot, vagy hogy megtudja, a színpadon a rák lehet ismételni. Egyes vizsgálatok kell ismételni, hogy milyen jól működik a kezelés hatásosságát. Döntéseket arról, hogy továbbra is, a változás, vagy hagyja abba a kezelést lehet alapozni az ezen vizsgálatok eredményét.

Egyes vizsgálatok továbbra is tenni időről időre a kezelés után véget ért. A fenti vizsgálatok eredményeit az is látható, ha az Ön állapota megváltozott, vagy ha a daganat kiújult (jön vissza). Ezek a vizsgálatok néha nyomon követési vizsgálatok vagy kivizsgálások.

A kezelés a színpadi 0 rendszerint műtét (teljes vagy részösszeg gastrectomia).

szakasz 0 gyomorrák. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

Kezelése I. stádiumú gyomorrák között lehetnek a következő

I. stádiumú gyomorrák. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

A kezelés a színpadi II gyomorrák között lehetnek a következő

szakasz II gyomorrák. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

A kezelés a színpadi III gyomorrák között lehetnek a következő

stádiumú gyomorrák. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

A kezelés a színpadi IV vagy visszatérő gyomorrák között lehetnek a következő

szakasz IV gyomorrák. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

gyomorrák, lásd az alábbi

Általános rák információk és egyéb források a National Cancer Institute, lásd az alábbi

Ez a rák információs összefoglaló naprakész információkkal, a kezelés gyomorrák. Ez azt jelentette, hogy tájékoztassa és segítse a betegek, a családok, és a gondozók.

Adult Treatment Editorial Board.

A klinikai vizsgálat egy tanulmányt, hogy válaszoljon egy tudományos kérdés, mint például, hogy egy kezelés jobb, mint a másik. Vizsgálatok régebbi vizsgálatok alapján, és a tanultak a laboratóriumban. Minden próba választ bizonyos tudományos kérdések annak érdekében, hogy új és jobb módja, hogy segítsen rákos betegek. A kezelés során a klinikai vizsgálatokban, információkat gyűjtenek a hatását az új kezelés, és milyen jól működik. Ha a klinikai vizsgálat azt mutatja, hogy az új kezelés jobb, mint egy jelenleg használt, az új kezelési válhat “standard”. A betegek akarok gondolni részt vesz egy klinikai vizsgálatban. Egyes klinikai vizsgálatok kizárólag a betegeknek, akik nem a kezelés megkezdése után.

Felnőtt kezelési Editorial Board. A gyomor rák kezelése. Bethesda, MD: / típusok / gyomor / beteg / gyomor-kezeléssel. . [PMID: 26389328]