A HIV / AIDS epidemiológiája kutatás

Célok és tevékenységek

további információ

A rendkívül aktív antiretrovirális terápiával (HAART) már resoundingly sikeres csökkentésére morbiditás és mortalitás a betegek HIV-fertőzött. Mégis, jelentős kihívás marad azonosításában, akik nem tudják, hogy fertőzöttek, vonja be őket ellátás kiépítése, átviteli másoknak, és javítja az életminőséget élők HIV-vel. Epidemiológiai eszközei nélkülözhetetlenek a megértés kockázati jellemzők és a sebességváltó találni egyének és csoportok jobban kell az ellátáshoz való hozzáférést, és a kulcsfontosságú módszereket megszakítása átvitel és az irányítást a járvány a lakosság szintjén.

Azoknak az embereknek a HIV / AIDS, a kutatás, a klinikai kezelési társbetegségek, javítása az életminőség, és a másodlagos prevenciós stratégiák fontos kutatási prioritásokat. Használata epidemiológiai módszerekkel, theernment támogatott kutatók képesek a kulcsfontosságú tudományos kérdések tanulmányozása és összehasonlítása a HIV és következményei a fertőzés különböző humán populációban. Tudományos megállapítások gyűjtött ezek az epidemiológiai vizsgálatok betekintést a fejlődő HIV megelőzési stratégiák és beavatkozások, amelyek javíthatják a klinikai eredmények és életminőség fertőzöttek.

A kutatás megerősítette, hogy a korai kezelés jótékony hatással van a HIV-fertőzött egyén és a velük is jelentősen csökkenti a átvitelének kockázatát a vírust másoknak. Ez a kettős terápia előnyét teszi még inkább elengedhetetlen, hogy növeljék a sebességet, amellyel a HIV-fertőzöttek azonosítják, kapcsolódó ápolási, kezelt, és visszatartott ellátás fenntartása vírusszuppresszió. theernment elkötelezett csökkentése HIV-fertőzés magas kockázatú hazai közösségek fiatal férfiak, akik szexuális kapcsolatot fenntartó férfiak (MSM) és a kisebbségi nők és megelőzni az újabb veszélyeztetett közösségek, mint például azok a magas intravénás kábítószer-használat. theernment támogatja a kutatást az egész spektrumát járványtan ezen célok megvalósítása érdekében. Emellett theernment továbbra is elkötelezett értékeli a HIV-járvány világszerte és kapacitása megerősítése, hogy elérjék a World Health Organization céljai 90 százaléka kipróbált, 90 százaléka a kezelés területén, 90 százaléka a vírus által elnyomott 2020.

Továbbá, mivel a HIV-vel tovább élnek, sokan tapasztalhatnak más súlyos vagy életveszélyes társbetegségek, mint például a szívbetegség vagy a rák, a nagyobb arányú, vagy annál fiatalabb korban, mint a nem fertőzött társaik. Ott is lehet különböző módon, hogyan betegségek fordul elő HIV-fertőzött személyek. theernment együttműködik más intézmények és központok theernment és támogatottak kereste a válaszokat a hosszú távú klinikai képe kezelt HIV beleértve az újszerű módszerek járványtan ellenőrzésére betegség kimenetelének.