apukák, szakács Grill – és enni is

Ah, nyáron. Ez a szezon baseball játékok, strand utak, hajó túrák, és (az utolsó, de nem utolsósorban) a grillezéshez! De az összes hamburgert, hot dog, chips, burgonya saláta, és a sör nem tesz semmit a derékbőség, kivéve, nos, bontsa ki. Ne aggódj! Akkor főzni a BBQ és enni is. Megvan a három nagy titkait, hogy segítsen enyhíteni a tipikus BBQ terjedését, így marad az egészséges táplálkozás pályán.

Vegyük a szokásos nyári BBQ. Majd egyen egy kis majonézt megrakott tészta saláta, néhány kolbász-tüskés sült bab, a hot dog, és természetesen, a bűnösen csokoládé desszert. Egy adag minden fenti tételek tesz ki … (dobpergés kérjük) mintegy 1500 kalóriát és 83 gramm zsírt tartalmaz. Hű, ez nehéz!

De ha úgy dönt, hogy enni egy adag az összes finom, könnyebb receptek alábbiakban egy Ball Park Lite alacsony zsírtartalmú hot dog helyett, akkor le nagyjából 920 kalóriát és 29 gramm zsírt tartalmaz. Ez a megtakarítás 580 kalóriát és 54 gramm zsírt minden egyszerűen vágás egy kevés kalóriát itt és néhány kövér gramm van.

Grillezéshez általában szórakoztató összejövetelek családjával és barátaival, hogy az utolsó darabig. Így terjedt el az adag a különböző Grill ételek egész délután és este. Akkor is élvezheti a BBQ és a különböző ételek, de akkor ne egyen nagy étkezés és splurging. Ez azt jelentheti, mintavétel egy pár különböző saláták kézbesítését a késő délután, majd egy könnyű hot dog és egy kis babot egy pár órával később, és végül feltöltési az estét egy kis adag desszertet.

Nyáron a grillezéshez, ez adott, hogy megesszük néhány több kalóriát, mint amit általában csinálni. Tehát az utolsó dolog, amit tennie kell, hogy kényeztesse magát a számos nem túl egészséges italok. Úgy tűnik, minden ártatlan elég: egy doboz kólát, amikor megérkezik a BBQ, akkor egy 12 uncia üveg édesített jeges tea az étkezés, majd, hogy a “titkos recept” 8 uncia margarita bácsi Marty nem engedi megtagadja. Teljes kalória kár? 650!

Rewind. Kezdjük újra. Úgy dönt, hogy a diétás kólát, amikor megérkezik a BBQ, majd élvezze a 12 uncia üveg ásványvíz az étkezés, majd egy kis pohár (körülbelül 4 uncia), hogy finom, fagyasztott inni, hogy ha csak nem tagadhatja . Teljes kalória sérülés most? Mintegy 180 kalóriát.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves