arany vegyületet (szájon át, parenterálisan) leírása és márkanevek

Az arany vegyületek használják a reumatoid artritisz kezelésében. Azt is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Amellett, hogy a hasznos hatását a gyógyszer kezelésére az egészségügyi probléma, hogy vannak mellékhatásai, amelyek nagyon súlyosak lehetnek. Mielőtt ezt a gyógyszert, beszélje meg orvosával a jó, hogy ezt a gyógyszert, meg fog tenni, valamint a kockázatok használja.

Auranofin csak orvosával receptet. Arany vegyületek által megadott egészségügyi szakember.

Schering-Plough megszűnt aurotioglukóz május 2002.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Kapszula

Auranofin tesztelték csak felnőtt betegek és nincs külön tájékoztatást a gyermekek számára. Azonban, arany-nátrium tiomalát teszteltek gyerekek, és nem észlelték a különböző mellékhatások, vagy probléma, mint azok a felnőttek.

Allergia

Ezek a gyógyszerek már tesztelték, és nem észlelték a különböző mellékhatások, vagy probléma az idős emberek, mint ők a felnőtteknél.

Pediatric

Tanulmányok születési rendellenességek, arany vegyületek nem végeztek embereken. Azonban állatkísérletek kimutatták, hogy az arany vegyületek születési rendellenességeket okozhatnak.

geriátriai

Arany nátrium tiomalát átjut az anyatejbe és nem kívánt hatásokat válthat szoptatós. Nem ismert, vajon auranofin átjut az anyatejbe.

Terhesség

Szoptatás

gyógyszer kölcsönhatások

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

egyéb kölcsönhatások

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled egy gyógyszert ebben az osztályban, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Egyéb egészségügyi problémák

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Adagoló

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszerek használatáról ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Annak érdekében, hogy ezt a gyógyszert a munka, meg kell venni, rendszeresen rendelt az orvosa. Továbbra is megkapja az injekciót, vagy vesz auranofin akkor is, ha úgy gondolja, a gyógyszer nem működik. Lehet, hogy nem veszi észre a gyógyszer hatása, amíg 3-6 hónap rendszeres használat.

Szedő betegek auranofin

Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Azonnal hívja orvosát vagy gyógyszerészét utasításokat.

Szedő betegek auranofin: Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, és az adagolási ütemtervet is-

kihagyott adag

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolás

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Arany vegyületek okozhatnak egyes emberek érzékenyebbé válnak a napfény, mint általában. Ezek az emberek kitör a kiütés, miután a nap, vagy bőrkiütés, amely már jelen rosszabb lehet. Hogy megvédje magát, a legjobb, ha

Ha van egy súlyos reakció a nap, kérdezze meg orvosát.

Szedő betegek auranofin

Részesülő betegeknél arany injekció

Arany vegyületek kimutatták, hogy okoz daganatok és a rák a vese, amikor az állatoknak adott nagy mennyiségben hosszú ideig. Azonban ezek a mellékhatások nem jelentettek kezelt emberekben arany vegyületek arthritis. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Kapó betegek auranofin észrevették változását az ízét bizonyos élelmiszerek. Ha azt észleli, fémes íz fogadása közben bármilyen arany vegyület, kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges. Ha azt észleli, más íz változásokat szedésének auranofin, nem szükséges, hogy kérdezze meg orvosát, ha nem találja ezt a hatást, különösen zavaró.

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.