Az egészséges szív az élet: elkerülése szívbetegség

Nagyon jó, hogy azt szeretnénk, hogy javítsa a szív egészségét. Nem hiszem, hogy van, hogy nagy változásokat, hogy hatással van a szív egészségére, mégis. Még a kis, alapvető lépéseket is drámai hatást.

Az egyik legnagyobb csepp a szívbetegségek kockázatát akkor jelentkezik, ha megy az élő mozgásszegény életmód, hogy aktív a mindössze heti egy órát. Nyilvánvaló, hogy az aktívabb vagy, annál jobb. De csak egy szilárd óra mozgás során hetente tesz különbséget.

Az egészségügyi szakemberek kifejlesztettek az Egészséges Szív terv. Az egész terv tartalmazza a könyv “Egészséges Szív for Life!” De az egyik legfontosabb üzenet az, hogy még a kis lépések is egy nagy különbség.

Néhány ilyen lépések az induláshoz vannak egy kéthetes “Quick Start” rész a könyv úgynevezett “Egyél 5. Mozgás 10, Sleep 8.” Íme egy összefoglaló az Egészséges Szív Terv gyorsindítás

Mindezek a tippeket – Egyél 5. Mozgás 10, Sleep 8 – azt jelentette, hogy megpróbálták két hétig, mielőtt lépni, hogy egy jobban megalapozott egészséges szív tervet. De nincs semmi baj folytatja ezt a gyorsindítás hosszabb ideig. Próbálkozzon más neves diéta és a testmozgás tervek által kínált American Heart Association és a kormányzati szervek. A lényeg az, hogy az induláshoz valamit és tartsa meg.

Val vel