CrossFit: mit teszel, edzés a nap, és több

Ha fel egy nagyon kemény edzést, hogy mindennel megvan, ez a magas intenzitású program lehet az Ön számára.

Kezdett egy korábbi tornász és a torna edző, CrossFit segítségével kiválaszthatja a különböző “edzést a nap”, vagy WOD. Lehet futni, sor vagy mászni kötél, és nem kitöréseket, guggolás, és más mozog.

Ezek edzések nyomja, hogy a max, így akkor éget sok kalóriát.

Majd csinál egy másik edzés minden nap, és nem minden gyakorlatot, ahányszor csak tudsz egy bizonyos ideig.

Remélik, hogy kell nyomni, hogy a korlátokat. Ez egy kemény edzés, akkor is, ha nagy alakja.

Core: Igen. Majd nem mozog, hogy a munka a mag, mint a guggolás, halott liftek, fekvőtámaszok, és pull-up.

Arms: Igen. Tervezzük hogy fekvőtámaszok és pull-up, amelyek nagy részére a fegyvert.

Lábak: Igen. Rengeteg gyakorlatok működnek a lábai, mint a guggolás és a futás.

Fenék: Igen. Majd nem a különböző típusú glute-égetés guggolás, mint a levegő guggolás, vissza guggolás, és az első guggolás.

Vissza: Igen. Megcsinálod vissza bővítmények vagy hasonló gyakorlatok, amelyek jó a hát alsó részén.

Rugalmasság: Igen. Ez az edzés javítja a rugalmasságot.

Aerobic: Igen. Majd keményen dolgozni edzés közben. A szíved kap egy nagy edzés, és a kitartást és állóképességet megy fel.

Erő: Igen. Akkor használja a sok súly és a saját testsúly ezekben edzésre. Remélik, hogy erősebb.

Sport: Nem

Alacsony Hatás: Nem

Költség: A tagság költségei eltérőek edzőtermek. 200 $ havonta jellemző. Vagy fizethetsz drop-in mértéke körülbelül 25 $ osztályban. Ha előre egy évre, akkor kap egy alacsonyabb. Vagy, akkor tegye a Workout of the Day, kiküldött online, ingyen.

Jó kezdőknek: Nem, egyszerűen fáj, ha nem tudja a megfelelő formában az egyes gyakorlatokat. Lehet még a végén kilép, mert annyira kemény.

Szabadban: Igen. Megteheti CrossFit kívül, és van kültéri edzések kifejezetten erre. Az ember azt sem ezt a saját, vagy csatlakozni egy csoporthoz, amely nem külső CrossFit.

At Home: Igen, de ez is trükkös, ha új hozzá. Ha ezt otthon, akkor szükség van egy felszerelt edzőterem.

Szükséges felszerelés: Igen. Használhatja a berendezés bármely, a cég 7000 engedéllyel CrossFit edzőtermek, amely hívják “dobozok”. Ha azt tervezi, hogy csináld valahol máshol, legyen az otthon vagy a másik edzőteremben, akkor szüksége lesz egy súlyt beállítani, és egy helyet hogy nem pull-up és mártogatós, legalábbis.

Ha keres egy kihívást jelentő edzést, hogy a fitness és a test a következő szintre, CrossFit nem csak ezt. Ez egy nagyon jól strukturált programot, amely erőteljes aerob testmozgás mellett izomerősítő és még a rugalmasság. De ez is nagyon intenzív, így nem mindenki számára.

Ha kezdő vagy, akkor akar kezdeni valami mást, hogy a szervezet használt gyakorolni, mielőtt a CrossFit. Az intenzitás teszi jobban megfelel az emberek, akik arra használják, hogy a rendszeres testmozgás. Még akkor is, lassíts, és ritmusos. Ez az edzés szétrúgja a segged akkor is, ha nagy alakja.

Mivel az intenzitás, az egyik fő hátránya, hogy CrossFit a sérülés veszélye. Ez könnyen tolja magát túl a szervezet képességeit, tehát különösen óvatos.

Mert annyira intenzív, CrossFit nem az, amit szeretnénk, hogy nem minden nap. De ez egy kiváló módja annak, hogy keverjük össze az edzést, hogy segít megelőzni a gyakorlat unalom.

Ez jó nekem, ha egy egészségügyi állapota?

Egyre illik egy fontos lépés a sikeresen diabétesz, magas vérnyomás, és a magas koleszterinszint. CrossFit minden bizonnyal segít csinálni, és vesztett extra súlyt is.

De ez intenzív. Kérje ki orvosa OK. Ha nem aktív, nem más edzésprogram első, hogy a szervezetben használt mozog. Ha készen áll, hogy CrossFit egy próbát.

Ha szívbetegségben szenved, CrossFit valószínűleg túl sok a szív. Kevésbé intenzív edzés valószínűleg jobb fi; és mindig kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt beugrott az új feladat.

CrossFit nem az Ön számára, ha van dolgunk, egy térd vagy hátsérülés. Helyreállítása az első. Majd kap a test újra formába. Azt követően, hogy akkor ad CrossFit egy próbát.

Ne felejtsük el, a testmozgás nem árt. Ha úgy érzi, a fájdalom, az edzés túl sok lehet a tested. Lehet kapni kiváló formában más gyakorlására rutinok, amelyek nem adóztatják a tested annyira.

Ha van egy fizikai korlátozás, CrossFit lehetséges attól függően, hogy a kihívást. Például, akkor működhet a tréner, hogy hozzon létre egy CrossFit rutin, ami tisztán felsőtest, ha szükséges.

Ne tolja. Ha az edzés csak nem úgy tűnik, hogy illeszkedjen a szükségességét, hogy valami mást. Vannak sok más lehetőség, hogy kaphat illeszkedik, és lehet, hogy jobban illeszkedik a tested.

Terhes vagy? Nem ez az ideje, hogy elkezd CrossFit. Ha nem, mielőtt elindul a terhes, kérdezze meg orvosát, ha tudod tartani csinálja. Természetesen, ahogy haladsz végig a terhesség alatt, akkor meg kell, hogy néhány változtatást. Nem csinál semmit, hogy beveszünk mérlegen. És nem csinál semmit, hogy túl intenzív, vagy kiszárad te.

FORRÁS

Tanács gyakorlat: “CrossFit: Új kutatási helyezi Népszerű edzés a Test”, “CrossFit – A Gain megéri a fájdalom? ACE szakértők súlya. ”

College of Sports Medicine: “A Strength Training Program otthonában.”

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …