cukorbetegség és férfiak szexuális problémák, merevedési zavar, alacsony tesztoszteron

Ha úgy gondolja, hogy mit jelent az, hogy a cukorbetegség, a “nagy szex” nem jöhetnek szóba. De lehet.

Szkeptikus? Végtére is, a férfiak, a cukorbetegség is okozhat problémákat az alacsony libidó a gondja a merevedés. A szakértők azonban azt mondják, hogy vezérli a cukorbetegség is megakadályozhatják a szexuális problémák, vagy hogy a meglévő problémák enyhébb és könnyebb kezelni. Férfiaknál a cukorbetegség, a legtöbb kezelés jól működik.

Íme néhány a leggyakoribb szexuális problémák és hogyan lehet megelőzni vagy kezelni őket.

Merevedési zavar (ED) -, hogy nem tudja, hogy vagy tartsa az erekció – a fő szexuális panasz a férfiak cukorbetegség. Természetesen minden ember gondja van erekció néha, főleg, mivel korban. De ha cukorbeteg, akkor kétszer olyan valószínű, hogy az ED és fiatalabb korban.

Ön szikraforgácsoljuk ha gond van erekció egyet minden négyszer. Ideg- és artéria kár szegény diabétesz kontroll egy valószínű oka, mert ez megzavarja a vér áramlását a pénisz. Te is inkább, hogy a szívbetegség, mert ez a kár, amely lassítja a vér áramlását a szív.

ED hozhat a hangulat le. Ez csökkentheti az önbecsülés, hogy depressziós és szorongó ágyban, és stresszt okozhat közted és a partnered.

Másrészt, ha csak nincs sok szexuális vágy, akkor lehet, hogy az alacsony tesztoszteron. Mint ED, alacsony tesztoszteron valószínűbb a férfiak, mivel korban. De miután a cukorbetegség, különösen, ha ez a 2. típusú vagy túlsúlyos (vagy mindkettő), megduplázza az esélyét annak, hogy.

Érezni a hatásai az alacsony tesztoszteron az élet számos területén. Az energia, az izomerő, és a hangulat is alacsony lehet, csakúgy, mint a szexuális vágyat. Lehet, hogy kevesebb és gyengébb erekciót.