cukorbetegség és orális egészség: hogyan védi a fogakat

Oral Health Trends

A cukorbetegség hatással lehet a fogakat. Miután kezelt cukorbetegség jelentheti, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy ínybetegségek vagy egyéb problémák alább. A jó hír: Jó szokások segít megőrizni a száj egészséges.

Ha repedések a nyelvét, akkor valószínűleg nincs ok az aggodalomra. Tény, hogy bizonyos típusú hornyokkal vagy repedések tartják egyszerűen egy változata egy normális nyelv. Néha egy plicated vagy herezacskó nyelv, ez az állapot gyakran ártalmatlan. Azonban ez csak ritkán jó ötlet diagnosztizálni magát. Tehát, ha bármilyen problémája van, állítsa nyugtassalak megbeszélve ezt orvosával vagy orális szakember.

Szájszárazság, az úgynevezett szájszárazsággal körében gyakori cukorbetegek. A nyál fontos a száj egészségét – ez segít elmossa élelmiszer-részecskék, és tartsa a száját nedves. Ha nem termel elég nedvességet, baktériumok gyarapodását, szövetek irritált és gyulladt, és a fogak is hajlamosabb lesz csökken.

Még így is, akkor tudja megvédeni a fogakat és az orális egészség. Itt van, hogyan.

A fogorvos utalhat, hogy a periodontist – egy fogorvos, aki specializálódott ínybetegségek – ha íny problémák továbbra is fennállnak, vagy úgy tűnik, hogy rosszabb lesz.

FORRÁS

Sally Cram, DDS, periodontist, Washington, D. C; fogyasztói tanácsadó, Dental Association.

David Cochran, DDS, PhD, korábbi elnöke, Akadémia Periodontolog; egyetemi tanár és elnöke, osztályának parodontológia, University of Texas Health Science Center, San Antonio.

Hajó, J. A Journal of Dental Association 2003. október.

Diabetes Association: “Oral Health & szájhigiénia.”

Parodontológiai Akadémia: “ínybetegségek és a cukorbetegség” és a “Pocket Depth Reduction.

Dental Association.

\ ‘Ll talál tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

Ön jelenleg

Mindössze 18,5% -a sok ember a világon soha fogselymet. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Floss eltávolítja az élelmiszer közé szorult a fogak, és eltávolítja a film baktériumok alkot, mielőtt kiderül, hogy plakk, ami okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Próbálja fogselyem csak egy fog elindulni.

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselymet naponta. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél még 3 nap alatt!

Nehézségi harci le fertőzések, beleértve azokat is vezethet gumit diseas; Lassabb gyógyulási idő után szájsebészeti

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselyem napi, de te is az utat ahhoz, hogy pozitív hatással van a fogak és az íny. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél az összes 7 nap!

Csak 50,5% -a sok ember a világon fogselyem napi, és jó neked, hogy te vagy az egyik közülük! Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Gratulálok a jó orális egészség szokás!

Megtalálja tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

FORRÁS

Dental Association, egészséges emberek 2010