de-hangsúlyozva kapcsolatokat a rohanó világban

 archívumok tartalmát 2 év után, hogy biztosítani tudjuk az olvasók könnyen megtalálják a legidőszerűbb tartalom; Ahhoz, hogy megtalálja a legfrissebb információkat, kérjük, adja meg a téma érdekes a keresési mezőbe.

A több eszköz mi kitalálni, hogy javítsa a kommunikáció, annál nehezebb gyakran válik, hogy hatékonyan kommunikálni a szeretteinkkel.

A stressz nem nyilvánvalóak, de a partner képes lehet arra, hogy ez csak az úton belép egy szobába, vagy ahogy a szemed úgy tűnik, hogy repkednek helyett pillantással körül. Van egy csipetnyi valami a levegőben, és adsz ki jeleket, hogy nincs minden rendben van veled.

Szóval, hogyan sikerül tartani a kapcsolatot még keel, ha a stressz a mai 24/7 világ érzi magát egy kicsit sziklás?

A kutatók jöttek fel néhány érdekes megközelítések, akkor lehet alkalmazni, a stressz a kapcsolatot. Ez a munka végezte több évtizedes ag; először hallottam róla, mint “testbeszéd”, amelyben jelenti levezetett nonverbális test jeleket.

A pszichológia, van valami, amit az úgynevezett “alexithymia”, és jön a görög alexithymos – azaz “szavak nélkül az érzelmek.” Ha nem tudja megmondani, hogy valaki az Ön stressz, a szervezet csinálni az Ön számára, más szóval. A feszültség jeleit, akár mint zászlók jelző vihar figyelmeztetés: a szem kancsal és dart, a vállak tartják feszes és merev, és a karok és kezek nem pihenni. Az egész “look” az egyik feszültség és kimondatlan problémák. Anélkül, hogy tudnának róla, akkor küld egy üzenetet, hogy a partner esetleg fel őt a szélén, és növelheti a feszültséget a kapcsolatot.

Szóval hogyan lehet hatástalanítani ezt a feszültséget, ha éppen nem is ismeri azt az üzenetet küldi?

A válasz abban rejlik, élesítés a képességét, hogy “hallgatni a szemét”, hogy vegye fel a dákó küldöd reakciókon alapul a partner küld vissza az utat. Ez egy folyamat, az épület a kapcsolat révén való betekintést, hogy mit csaló a szem vagy lefelé pillantásra is jelentheti. Nem csak, mit gondol ez azt jelentheti, de mi tapasztalat a partner által elmondottaknak jelent az őt.

A következő lépés az, hogy a munka nem verbális készségek, hogy elküldi az ön partnere az üzenetet kívánja eljuttatni: Ön fontos számomra. Mindannyiunknak megvan a maga ferde hogyan küldünk azok verbális üzeneteket, így ez egy kicsit olyan, mint megfejteni egy kódot és a fejlődő, amit nevezhetünk a EQ, érzelmi hányadosa. De ahelyett, hogy a “Q”, mint a hányados, ez a “cue”, mint az, persze, dákó.

A Modern Day Health Food?