demencia kezelést minden típusa és stádiuma

Néhány esetben a demencia által okozott betegségben, amelyek kezelhetők, és a kezelés vagy teljesen visszaállítsa a mentális funkciók. De a legtöbb időt, a demencia nem lehet fordítani.

Néha kezelésére az oka a demencia segít a demencia. Például a személy lehet

A palliatív ellátás egyfajta ellátást azok számára, akik egy súlyos betegség. Ez eltér a gondoskodás gyógyítani a betegséget. Ennek célja, hogy javítsa a személy életminőségét: nem csak a test, hanem a lélek és a szellem.

Care lehetnek

További információért Palliatív.

Ha lehetséges, döntéseket hozni, míg a szeretett ember képes részt venni a döntéshozatalban. Ezek nehéz, de fontos beszélgetéseket. Kérdések közé

Oktatás a család és más gondozók kritikus sikeresen gondozó, aki már a demencia. Ha van vagy lesz egy gondozó, kezdi a tanulást, mire számíthat, és mit tehetünk, hogy kezelni megoldani a felmerülő problémákat. További információkért lásd: otthoni kezelés.

Vegyük vitaminok A-vitamin B12; Vegyük pajzsmirigyhormonok hypothyreosis; Van műtéti eltávolítását agytumor, vagy csökkenti az agyra irányuló nyomás; Állj, vagy módosíthatja a gyógyszerek, amelyek miatt a memória elvesztése vagy zavartság; Kezelésére szolgáló gyógyszereket szed egy fertőzés, például agyvelőgyulladás; Vegye depresszió kezelésére; Kezeltesse reverzibilis feltételek AIDS okozta.

Tippek, hogy segítsen az ember független és kezelni a mindennapi életben, amíg csak lehetséges. További információkért lásd: otthoni kezelés; Gyógyszer. Bár a gyógyszerek nem lehet gyógyítani demencia, segíthetnek javítja a mentális funkciókat, a hangulatot, vagy magatartás; Támogatás és tanácsadás. A diagnózis a dementia létrehozhat düh, félelem és szorongás. Egy személy a korai szakaszában a betegség kellene törekednie érzelmi támogatást a családtól, barátoktól, és talán egy tanácsadó gyakorlott dolgozó emberek, akik a demencia.

Milyen ellátást nem ő van szüksége most; Ki fog vigyázni rá a jövőben; Mit tehet a család számíthat, mint a betegség előrehaladtával; Milyen pénzügyi és jogi tervezés kell tenni?