depresszió és a koszorúér-betegség – téma áttekintése

Van egy link a depresszió és a koszorúér-betegség. Szívbetegek nagyobb valószínűséggel kap depresszió. És ha egy személy mind a depresszió és a szívbetegség, akkor nem marad olyan egészséges, mint lehetséges. Kevésbé valószínű, hogy ezek a gyógyszerek, és kap rendszeres testmozgás. És ez növelheti a kockázatát, hogy a szívroham.

Depresszió okozza, hogy szomorú és reménytelen sok idő. Ez eltér a normális szomorúság, bánat, vagy alacsony energia. A depresszió orvosi probléma, amit kezelni kell. Ha úgy gondolja, lehet, hogy depressziós, keresse fel orvosát a diagnózis és a kezelés azonnal. Kezeletlen depresszió rosszabbodhat. És a szívbetegségek rosszabbodhat is.

Ha úgy gondolja, lehet, hogy a depresszió, hogy ezt a rövid kvízt, hogy ellenőrizni fogja a tüneteit: Interaktív eszköz: Are You depressziós?

Ha szívbetegségben szenved, az orvos valószínűleg kérdezni néhány egyszerű kérdésre, hogy ellenőrizze az esetleges depresszió tüneteit. De ha úgy gondolja, hogy a depressziós tünetek, ne várjon segítséget kérni. Orvosa segíthet kideríteni, ha depressziós, és beszélni veled a kezelési lehetőségeket.

A rendszeres orvosi vizsgálat, ő lehet kérdezni, hogy milyen gyakran már zavarta bármelyik a következő problémák az elmúlt 2 hét

Ha orvosa úgy gondolja, lehet, hogy a depressziós tünetek, ő fogja kérni többet a tüneteket. Orvosa utalhat, hogy egy másik orvost, aki diagnosztizálja és kezeli a depresszió.

Ha úgy gondolja, lehet, hogy depressziós, beszéljen orvosával. Minél hamarabb tudja, ha depressziós, annál hamarabb kaphat kezelést. Depresszió kezelésére jó az egészségre.

Sokan aggályai miatt kezelésre mentális egészségügyi probléma. Lehet, hogy úgy érzi, túlságosan zavarban segítséget kérni. Vagy talán úgy gondolja, hogy kapsz át depresszió a saját. Azt gondolhatja, hogy ez a gyengeség jele, vagy nem akarnak az emberek róla. Fontos, hogy leküzdeni ezeket okok miatt nem igényel kezelést.

Nem kell érdeklődés vagy öröm a dolgokat; Úgy érzi, le, depressziós, vagy reménytelen.