depresszió gyógynövény és természetes orvoslás

depresszió Trends

Vannak, akik a depresszió inkább a nem gyógyszeres megközelítés, hogy segítsen nekik kezelni betegségüket és jobban érzi magát. Természetes gyógymódok és a hazai jogorvoslati lehet jó enyhébb depresszió. De nincs komoly bizonyíték, hogy ők hatékony közepesen súlyos depresszióban.

Egy egészségügyi kezelés, amely nem tekinthető standard nyugati orvosi gyakorlatnak nevezik a kiegészítő és alternatív gyógyászat (CAM). Ezek bármi lehet a diéta és a testmozgás mentális kondicionálás és életmódbeli változások, beleértve a

Az orbáncfű egy gyakori gyógynövény javasolt depresszió. Ez már orvosi célra használt más részein a világ több ezer éve. De a kutatási eredmények vegyesek voltak. Úgy tűnik, hogy a legjobb a enyhe vagy közepesen súlyos depresszió, nem a súlyosabb formái.

5-HTP és az azonos vagy más kiegészítőket, amelyek vizsgálták a depresszió.

Ne vegyen egy kiegészítő kivéve, ha már beszélt orvosával róla. Tudtak kölcsönhatásba léphet a gyógyszer, és ők is veszélyes lehet az emberre bizonyos feltételek teljesülnek. Orvosa segíthet mérlegelni a kockázatokat és a lehetséges előnyöket. Így, ha lehet, hogy tájékozott döntést.

Meditáció néha le, mint egy módosult tudatállapot. Ez segít pihenni, ami segít a depressziója.

Jóga része a meditáció, az adott szerv pózok és légzési technikák. Ez is segít pihenni. Gyakorlatok eltérőek, és néhány nem ajánlott, akik bizonyos betegségekben. Egyes bizonyítékok arra utalnak jóga jó lehet a depresszió is, de a bizonyítékok nem meggyőzőek.

A legtöbb érintés terápiák az elképzelésen alapul, hogy az elme és a test interconnecte; a fizikai egészség és érzelmi jólét szorosan összekapcsolódik. A hiedelem szerint, ha a test nyugodt, elméd adhat a jobb egészség, kevesebb a depresszió, és az általános jó közérzetet.

Vannak is beszámol, hogy az elme / test gyakorlatok, amit a különböző típusú karosszéria, fokozhatja érzéseit nyugalom.

új e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő mértéktelen evészavar