depresszió kezelés: felkészülés az első találkozó

depresszió Trends

Ez könnyen kap ideges amikor első találkozó az orvossal. Lehet, hogy egy csomó kérdést, hogy szeretne kérni, de az elméd elsötétülhet, ha belép az irodába.

Mi midlife krízis? Ez a cucc a vicceket és sztereotípiák – az idő az életben, ha nem felháborító, praktikus dolgok, mint leszokni a munkát impulzív, vesz egy piros sportautó, vagy lerakó házastársa; Évek óta, midlife krízis idézte ezeket a képeket. De ezekben a napokban, a régi midlife krízis inkább nevezhető egy midlife átmeneti – és ez még nem minden rossz, A kifejezés válság gyakran nem fér el, a mentális egészségügyi szakértők szerint, mert amíg lehet csatolni súlyos depresszió, ez is jel …

Íme néhány javaslat, hogyan kell elkészíteni.

Ha látsz egy külön terapeuta egy orvos (mint például egy pszichiáter) felírása gyógyszer, akkor kérdezze meg terapeuta

Hozd a naplódba, hogy az első találkozó. Mutassa meg orvosát vagy terapeuta. Ha naplót néhány hét vagy hónap alatt, akkor elkezd látni mintákat a hangulati változások, hogy soha nem vettem észre.

FORRÁS; A depresszió és bipoláris Support Szövetség: “Finding nyugalomban: Kezelés stratégiák depresszió és bipoláris zavar.” Nemzeti Mentálhigiénés Társaság: “A depresszió: mit kell tudni.” A depresszió és bipoláris Support Szövetség: “Útmutató a depresszió és a bipoláris zavar”, 2002-ben a depresszió és bipoláris Support Szövetség: “Ön most diagnosztizálták … Mi most?” A depresszió és bipoláris Support Szövetség: “Pszichoterápia: Hogyan működik és hogyan tud segíteni.

új e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő mértéktelen evészavar