depresszió – téma áttekintése

depresszió Trends

A témakör depresszió felnőtteknél. Vonatkozó információkat

A depresszió olyan betegség okozza, hogy szomorú, elveszti érdeklődését a tevékenységet, amit mindig is szerettem, vissza másoktól, és kevés energiát igényel. Ez eltér a normális szomorúság, bánat, vagy alacsony energia. Depresszió is okoz az emberek úgy érzik, reménytelen a jövő, és még gondolni öngyilkosság.

Sokan, és néha a családok, zavarban vagy szégyelltem is, amelyek a depresszió. Ne hagyja, hogy ezek az érzések állni a módja a kezelés. Ne feledje, hogy a depresszió egy gyakori betegség. Ez hatással van a fiatalok és idősek, férfiak és nők, minden etnikai csoport, és valamennyi szakma.

Ha úgy gondolja, lehet, hogy depressziós, értesítse orvosát. A kezelés segítségével élvezheti az életet. Minél hamarabb kapsz kezelést, annál hamarabb jobban fogja érezni magát.

A depresszió olyan betegség. Ez nem okozott személyi gyengeség és nem karakter hibája. Ha Ön depresszióban szenved, előfordulhat, hogy problémák aktivitás szintje egyes részein az agy, vagy vegyi anyagok az agyban úgynevezett neurotranszmitterek lehet az egyensúly.

A legtöbb szakértő úgy gondolja, hogy a kombináció a családtörténet (a gének) és a stresszes életesemények depressziót okozhat. Az élet események közé tartozik a halál a családban, vagy egy hosszú távú egészségügyi problémája.

Csak azért, mert van egy családtag a depresszió vagy a stresszes életesemények nem jelenti kapsz depresszió.

Ön is lehet kap depressziós, ha nincs ok lehet gondolni.

új e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő mértéktelen evészavar

Depresszió fiatalok, depresszió gyermekek és tizenévesek; Depresszió szülés után szülés utáni depresszió; Depresszió majd idők nagy energiájú, a bipoláris zavar; A depresszió és az öngyilkosság, lásd depresszió és az öngyilkosság.