diéta mítosz vagy igazság: rágógumi fogyás

Rágni ezt: Rágógumi lehet jó neked. Nem csak azt felfrissíteni a levegőt, ez segíthet leküzdeni a cigaretta utáni vágyat, javítja a memóriát -, és még segít a fogyásban.

A versenyzők a The Biggest Loser használja rendszeresen, és tanulmányok kimutatták, hogy a rágógumi segíthet a sóvárgást, kezelése az éhezés, és elősegíti a fogyást.

Mégis, nem kap a gondolat, hogy a rágás néhány pálca rágógumi naponta fog olvad le a fontot. Néhány kisebb tanulmány kimutatta, hogy a rágógumi segítségével borotválkozás kalóriát. De ez nem vezet jelentős fogyás, ha nem is követi a csökkentett kalóriatartalmú étrend, és kap a rendszeres fizikai aktivitás.

Cukormentes rágógumi a legjobb, mert ez általában kevesebb, mint 5 kalória darabra, szemben a 10 kalória rendszeres fogínyt. Tény, diétákat, mint a Weight Watchers, Jenny Craig, és a Diabetes Association úgy cukormentes rágógumi “szabad ételt.” (De a “szabad” nem azt jelenti, korlátlan mennyiségű, néhány mesterségesen édesített elemek hashajtó hatása van, ha a túlzott fogyasztása.)

Kutatás a University of Rhode Island azt mutatta, hogy az emberek, akik rágják rágógumi fogyasztása 68 kevesebb kalóriát ebédnél, és nem kompenzálják az evés még később a nap folyamán. Rágógumi szintén segítette a vizsgálatban résztvevők kielégíteni a sóvárgást, és ellenállnak a hizlaló kezeli. És ez még nem minden: Gum chewers valójában égett mintegy 5% -kal több kalóriát, mint a nem-gumi chewers.

Egy másik tanulmány, Louisiana State University, azt jelezte, hogy a rágógumi hasznos volt étvágy szabályozása, csökkenő résztvevők napi bevitel 40 kalória és csökkenti uzsonna utáni vágyat.

Ha vágott 50 kalória egy nap múlva, a rágógumi, majd egy újabb kis életmód változás – például azzal, ha 2% -ról 1% -os tej vagy a lépcsőn a munkahelyen – akkor könnyen vágható 100 kalória naponta. És hogy lehet összeadni, hogy elveszítik £ 10 egy év alatt.

Talán a legnagyobb előnye rágógumi jön, ha rendszeresen eléri rágógumit helyett valami kalória, mint egy fánk vagy cukorkát. Helyettesítő íny egy snack méretű zacskó chips hetente egyszer, és akkor elveszti két kilót egy év alatt.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …