dr. oz végső étrend felülvizsgálata

Akár 2 centire a derék 2 héten belül. Így mondja Dr. Oz végső diéta.

A terv alapja az Ön tudta dolgok, mint hogy a test tárolja zsír és kalóriát éget, miért kap éhes, és mit tesz teljes. Azt is ad tippeket, mint a kisebb lapok, hogy tartsa a részeket kisebb.

Voltak nem vizsgálták az étrend, hanem Mehmet Oz, MD, nem vissza néhány saját igények a kutatással.

Oz egy hosszú bevásárlólistát az ajánlott élelmiszerek. Töltsön fel friss gyümölcs és zöldség, sovány fehérjék, mint például a bőr nélküli csirkemellet és a lazac, alacsony zsírtartalmú tejtermékek és teljes kiőrlésű gabonából.

Kövesse a “szabály 5S”, hogy kitaláljuk, mit ne egyenek. Ha az ételek ezek bármelyike ​​szerepel az egyik az első öt összetevők címkén, távol marad: cukor, szirup, fehér liszt, a telített zsírok és transzzsírok.

Alkohol rendben van, de csak egy ital egy nap, szájon vége felé vacsora. Ne feledje: Az alkohol kalória, és ha elengedem, akkor a végén eszik többet, mint amennyit tervezett.

Eltekintve megszüntetése egyszerű cukrok, fehér liszt, és bizonyos fajta zsír, az Ultimate Diet ad rugalmasságot a választás, mit eszik az összes élelmiszer-csoport.

Korlátozások: Oz “bevásárlólistát” nagyon hosszú és magában foglalja a sok különböző élelmiszerek, hogy illeszkedjen minden ízlelőbimbók.

Főzés és vásárlás: a főzés és a bevásárlás rutinok nem sokat változik. Meg kell tenni, hogy megtalálja a legtöbb elem az Ön rendszeres élelmiszerboltban.

Csomagolt élelmiszerek és étkezés: Nem szükséges.

A személyes találkozók: Nem, de Oz nem javasoljuk, hogy keressen egy “súly -loss haver”, mint például a házastárs, barát vagy munkatárs és ellenőrzés az adott személy – akár telefonon vagy e-mailben – minden nap.

exercis; Igen. Edzésprogrammal tartalmaznia kell fél óra egy nap a szív- és érrendszerre ható, mint a séta, plusz erősítő edzés épít izmokat hetente egyszer. Végső soron, akkor a munka akár 10.000 lépést, vagy körülbelül 5 mérföld egy nap.

Vegetáriánusok, vegánok, valamint az alacsony zsírtartalmú vagy alacsony sótartalmú diéta, nincs gond a diétát.

Költség: Oz ajánlja teljes körű átalakítása a konyhaszekrény, ami drága. Ha ez kész, akkor csak kell tartani a konyhában felszerelt.

Támogatás: Meg kell csinálni ezt a diétát a saját, ha nem talál egy súlycsökkentő haver.

Működik?

Mint minden jó orvos, Oz nyilván olvassa el a táplálkozási irányelvek a Heart Association és a Diabetes Association. A legfontosabb fogalmak az ő étrend spot-on sok az ajánlásokat. Akkor valószínűleg fogyni, és az úton a jobb egészség, ha követi a tervet.

Oz tartalmazza az alapvető elemei a kiegyensúlyozott étkezést: élvezetes táplálkozás és az egészséges ételek. Az ő “szabály 5s” biztosan kopogtatni a legtöbb feldolgozott élelmiszerek ki a szekrényeket, és vele együtt sok a hozzáadott só, zsír, és az üres kalória.

Jó ez bizonyos feltételek?

Étrend, amelyek az alacsony só és a zsír jó a szívnek az egészség és a vérnyomást, és így minden szükséges fogyás. A koleszterin-szint valószínűleg csökken az ilyen típusú ésszerű táplálkozáshoz is.

A fogyás és a testmozgás is bizonyítottan segít megelőzni és kezelni a cukorbetegség. Ha Ön cukorbeteg, bármilyen drasztikus változás a diéta vagy az aktivitási szint azt jelenti, hogy lehet, hogy módosítani kell a cukorbetegség kezelési tervet, hogy elkerülje hipoglikémia (alacsony vércukorszint). Beszéljen orvosával vagy dietetikus tanácsát.

A diéta lehetővé teszi az alacsony zsírtartalmú tejtermékek, alacsony zsírtartalmú állati fehérje, és a hal. Azt is csomag bő rost a gyümölcs, zöldség és teljes kiőrlésű gabonából. Fiber segít megőrizni a koleszterin szinttel lejjebb, és ez jó az emésztőrendszerre.

Dr. Oz végső Diet magában foglalja a mintegy 30 perces aerob tevékenység a legtöbb napon. Ez is, amit a Szív Társaság ajánlása szerint. De a terv nem esik egy kicsit rövid erősítő edzés. Mind a Heart Association és a CDC azt mondják, meg kell felelnie, ezt legalább kétszer egy héten.

Oz azt ajánlja, hogy mindenki menjen orvoshoz, mielőtt ő étrenddel edzéstervet.

Az utolsó szó

A legfájdalmasabb része Dr. Oz végső Diet lehet a megtisztulás a szekrények.

Harisnya a konyhában a diéta bevásárló listát is biztos, hogy drága az első, de azt követően, hogy ne legyen több, mint amit általában költeni élelmiszert. Bármilyen drága tételek ellensúlyozza a megtakarítások miután kivágott zsíros húsokat és készételek.

Legyen felkészülve, hogy a saját főzés, hiszen sokkal könnyebb lesz követni a diétát, ha nem. Evés kihívást is jelenthet, hiszen kevés felett a hozzávalókat.

Dr. Oz végső diéta hasznos tippeket, hogyan lehet ragaszkodni a diéta, és hogyan lehet fenntartani a fogyás utána. Az egészséges táplálkozás tipp, hogy megtanulják, jól fogja szolgálni egy életen át.

FORRÁS

Roizen, M. Ön egy Táplálkozás: A Felhasználói Kézikönyv Derék Management, Free Press, 2009.

www.doctoroz: “Dr. Oz végső Diet” és a “The TE: a diéta bevásárlólista.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …