Egészséges-testsúlyú gyermekek: tanácsadás a szülőknek

Ha a gyermek egészséges testsúly, van sok, amit tehetünk, mint a szülő, hogy segítsen nekik marad egészséges méretű, mint nőnek.

További információ a gyermek BMI (testtömegindex) és hogyan mérik.

A kutatások azt mutatják gyerekek, akik maradni az egészséges testsúly általában szerelő, egészségesebb, jobban tud tanulni, és magabiztosabb. Ők is sokkal kevésbé valószínű, hogy az egészségügyi problémák a későbbi életben.

Gyermekek, akiknek szülei ösztönözze őket, hogy aktív legyen, és enni is nagyobb valószínűséggel maradnak az egészséges testsúlyt, és nőnek fel egészséges.

Lépések a siker

Ellenőrizze a BMI időnként használja a mi BMI kalkulátor, hogy megbizonyosodjon arról, hogy marad egészséges tartományban.

Itt van öt fő módon lehet segíteni a gyermek egészséges testsúly megtartására. Akkor olvasd el ezt az egész oldalt, vagy kattintson az alábbi linkekre, hogy közvetlenül a kívánt témakört tudni

Az egyik legjobb módja, hogy neveljék a jó szokások a gyermek számára, hogy legyen egy jó példakép. A gyerekek megtanulják példával. Az egyik leghatékonyabb módja, hogy ösztönözze a gyermeket, hogy legyen aktív, és enni is ezt az utat magának.

Jó példát a sétálni vagy biciklizni helyett tévénézés vagy szörfözés az interneten. Játszik a parkban, vagy úszás a gyerekek megmutatja nekik, hogy aktív szórakoztató. Ez is egy nagyszerű lehetőség, minden időt együtt.

A gyermekeknek szükségük van körülbelül 60 perc fizikai aktivitás egy nap a jó egészség, de nem kell, hogy egyszerre. Számos rövid, 10 perces vagy akár öt perc alatt robban a tevékenység egész nap lehet ugyanolyan jó, mint egy óra hosszú szakaszon.

A fiatalabb gyerekek, akkor formájában aktív játék, mint a labdajátékok, kergeti játékok, mint “ez” és a “tag”, lovaglás a robogó, és a játszótér hinta, mászókák, hinták.

Légy jó példakép

Az idősebb gyermekek egyaránt tartalmaznia biciklizés, gördeszkázás, séta az iskolába, ugró, úszás, tánc és harcművészet.

Gyalogos, vagy kerékpáros rövid távolságokra használata helyett az autó vagy a busz egy nagyszerű módja annak, hogy aktív legyen együtt a család – és pénzt spórolhat is.

Próbálja meg elkerülni etetés a gyermek túlméretezett adagokkal. Nagyon kevés hivatalos útmutatást pontosan mennyi étel gyermek igényel, tehát akkor kell használni, saját belátása szerint.

Egy jó ökölszabály kezdeni ételek kis adagot, és hagyja, hogy gyermeke kér többet, ha még mindig éhes.

Légy jó példakép; Ösztönözni 60 perc fizikai aktivitás a nap, tartsa a gyermek-méretű adagokkal; Egyél egészséges ételek, italok és rágcsálnivalók; Kevesebb képernyő időt és több alvás!

Lehetőleg ne, hogy a gyermek befejezi mindent a lemez vagy többet enni, mint amennyit szeretnénk. És ne használja felnőtt méretű lemezeket fiatalabb gyermekek számára, mivel ösztönzi őket, hogy egyenek túlméretezett adagokkal.

Légy aktív

Az is segít, ha a gyermeket az lassan enni és beállította az étkezések. Használhatja az étkezések a lehetőséget, hogy felzárkózzanak, hogy mi történt a nap folyamán.

Gyermekek, mint a felnőttek, arra kell törekednie, hogy enni öt vagy több adag gyümölcsöt és zöldséget minden nap. Ők egy jó rostforrás vitaminok és ásványi anyagok.

Első napi 5 ne legyen túl nehéz. Szinte minden gyümölcsöt és zöldséget számítanak bele a gyermek napi 5, beleértve a friss, tartósított, fagyasztott és szárított. Gyümölcslevek, turmixok, bab és a hüvelyesek is számít.

Beszéld meg gyermeke attól, cukros vagy zsíros ételeket, mint a cukorka, sütemény, keksz, néhány cukros gabonafélék, és a cukorral édesített üdítőitalok és a szénsavas italokat. Ezek az ételek és italok általában magas a kalória és tápanyagokban szegények.

Cél az, hogy gyermeke kap legtöbb kalóriát egészségesebb élelmiszerek, mint a gyümölcsök és zöldségek, valamint a keményítőtartalmú ételek, mint a kenyér, a burgonya, a rizs és a tészta (lehetőleg teljes kiőrlésű). És kapcsolja édesített üdítőitalok víz.

Segíteni a gyerekek ne üljön és heverni túl sokat, mert valószínűbbé teszi számukra, hogy hízni.

Korlátozzák az időtartamot, amíg a gyermek napi inaktív kedvtelései, mint a tévénézés, videojátékok és játszik elektronikus eszközök.

Gyermek-méretű adagokkal

Nincs kemény és gyors tanácsot, hogy mennyi a túl sok, de a szakértők nem javasolják a gyermekek figyeljék legfeljebb két órányi televíziós naponta -, és távolítsa el az összes képernyők (beleértve a mobiltelefont) a saját hálószoba éjjel.

Ez is segít a gyermekek maradnak trim ha aludni is. Ez már látható a gyerekek, akik nem rendelkeznek az ajánlott mennyiségű alvás, nagyobb valószínűséggel lesz túlsúlyos. A kisebb gyermekek alvás, annál nagyobb a kockázata annak, hogy egyre elhízott. Az alváshiány is befolyásolhatja a hangulatot és a viselkedést.

10/05 /

10/05 /

Szerezd meg a NEW Sugar intelligens alkalmazást, és csatlakozzon még ma ingyen utalvány, receptek és cukor intelligens ötletek a család.

Íme néhány ötlet az egészséges tevékenységek költsége keveset vagy semmit sem

Bármilyen változtatás, amit a gyermek étrend és életmód sokkal nagyobb valószínűséggel kell fogadni, ha a változások kicsik és magában foglalja az egész család számára. Íme 10 módja annak, hogy egészséges, mint egy család.; Get inspiráció a 10 módja annak, hogy az aktív és a gyerekek., Ha nem vagy biztos benne, milyen tevékenységeket szeretne kipróbálni, mint egy család, ezzel mi a sport? eszköz, hogy megtudja, mit te legalkalmasabb.

Egyél egészséges ételeket

Még több aktív nem számít az életkor vagy fitness szinten, beleértve a tippeket, hogy motivált maradjon.

Főzés egy család, köztük egy nyűgös evő vagy kettő? Nézze meg ezeket a tippeket, és segít a gyerekek magukévá zöldség-gyümölcs

Kevesebb képernyő időt és több alvás!

Tájékoztatás a gyermek egészsége, beleértve az egészséges táplálkozás, a fitness, a szexuális nevelés és vizsga stressz

Ismerje meg a mennyiségét és típusát a fizikai aktivitás ajánlott alatti 5s., Megtudja, mennyiségét és típusát, a fizikai aktivitás ajánlott gyermekek és fiatalok év 5 és 18; Csatlakozás ingyen, és a gyermek lesz a saját személyre szabott munkaterv tele jó ötletekkel egyre mozog.

Térjünk Sugar Smart!

Ingyenes családi programok

Fitness videók

5 nap, és a család

Nemzeti Gyermek mérő program: Kids ‘megtekintés

 15/06

Magyarázza el gyermekének, hogyan lehet az egyensúlyt a diéta helyes használatával Eatwell lemez – azt mutatja, mennyit kell enni minden élelmiszer-csoport.; További információ, hogy mi számít a kiegyensúlyozott étrend.; Ötletei egészségesebb iskolai csomagolt ebédet. ; Ötletek, ha a gyerekek való áttérés miatt az egészségesebb életmód.

Válogatós? Nem probléma ezekkel a tippeket, hogy segítse a gyerekek élvezik a napi 5.; Ízletes napi 5 családbarát receptek., Tudjon meg többet az egészséges italokat a gyermekek számára.; Próbálja meg ezeket a cukor swapok – egészségesebb csereügyletek reggeli, snack és pudingok ., Ötletek cukor csereügyletek, amikor a bolt.

Tudja meg, mennyit alszik gyermekeknek szükségük van a koruknak megfelelően. Mennyivel képernyők rontja a gyermekek alvás.; Sleep tippeket a gyermekek számára.