electronystagmogram (eng)

Egy electronystagmogram (HUN) méri rendes szemmozgás és akaratlan gyors szemmozgások nevű nystagmus. Azt is ellenőrzi, az izmok, amelyek ellenőrzik a szem mozgását. HUN ellenőrzi, hogy mennyire jól a szeme, a belső fül és az agy segít tartani az egyensúlyt és helyzetét (például amikor manuális fekve állva).

Nystagmus lép fel általában, amikor a fej mozgatásakor. De nystagmus mozgatása nélkül a fejed, vagy nystagmus, hogy nem megy el, oka lehet a feltételek, amelyek befolyásolják a belső fül, agy, vagy az idegek összekötő őket.

Alatt ENG elektródákat csatolt az arc mellett a szem rögzítésére szemmozgások. A mozdulatok kerülnek rögzítésre milliméterpapírra. A sorozat felvételek történik.

Egy electronystagmogram (HUN) úgy történik, hogy

Mert 2-5 nappal a vizsgálat előtt, meg fogják kérni, hogy hagyja abba

Az orvos kérheti, hogy enni egy könnyű étel, vagy nem enni 3-4 órával a vizsgálat előtt, mert a teszt okozhat hányingert és hányást.

Ne viseljen arc smink a vizsgálat során az elektródák tulajdonítanak a bőrt.

Ha általában viselnek szemüveget, kontaktlencsét, vagy hallókészülék, azokat a teszt.

Ha van egy háti vagy nyaki probléma, értesítse orvosát, így a nyak és a hát meg kell védeni a vizsgálat során.

Kiindulási felvételeket készített a fejed nyugalomban; További felvételek don; Amíg mozog a fej fel-le, jobbra és balra; Miközben megnézi egy mozgó tárgy; Miután hideg vagy meleg vízzel (vagy levegő) belsejében elhelyezett füled.

Találni, ahol a probléma a belső fül, agy, vagy az idegek őket összekötő okozó szédülés, vagy az egyensúly elvesztése; Keresse kárt struktúrák vagy az idegek a belső fül, agy, vagy az idegek összekötő őket.

Gyógyszerek, amelyek segítenek a szédülés; Nyugtatók nyugtatók; Italok alkohollal; Foods, hogy tartalmaz koffeint, mint a kávé, tea, kóla, és a csokoládé.