elektromos cardioversiot pitvarfibrilláció

Elektromos cardioversiot olyan eljárás, amelyben a; elektromos áramot használnak visszaállítani a szívritmust vissza a regula; minta (normális sinus ritmus). Az alacsony feszültségű elektromos curren; belép a testbe fém lapátokkal vagy foltok alkalmazni a mellkas falán.

Mert nonemergency kardioverzióra, az időzítés, ha van ez attól függ, hogy mennyi ideig volt pitvarfibrilláció és a kockázata a stroke. 1

Bizonyos esetekben, mint például a sürgősségi, az orvos lehet csinálni egy transzözofageális echocardiogram előtt kardioverzióra, hogy ha van egy vérrög a szívedben, hogy stroke-ot okoz. Ezután az orvos dönti el, mikor biztonságos az Ön számára, hogy kardioverzióra.

Ha segítségre van szüksége annak eldöntéséhez, hogy akkor kellett volna az elektromos cardioversio lásd

se; képek

Számos félreértésnek; kardioverzióra, akkor ellenőrizni kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van egy stabil hallanak; ritmus.

Akkor veszi egy véralvadásgátló, mint a warfarin, legalább néhány hétig után kardioverzió. Ez a gyógyszer csökkenti a kockázatát, hogy a stroke.

További gyógyszerek segít megelőzni a visszatérését hallanak; ritmuszavarok (antiarrhythmiás szerek) is adható előtt és után én; eljárást. Az esély pitvarfibrilláció ismét nagyobb i; antiarrhythmiás szerek nem használják után kardioverzió.

Kardioverzió használjuk: 2

A siker Electrica; kardioverzióra függ, hogy mennyi ideig volt pitvarfibrilláció és amit én; okozza. Cardioversiót kevésbé volt sikeres, ha volt már pitvarok; fibrilláció több mint 1 év. 3

A kezelés után körülbelül 10-ből 9 ember kap vissza a normális szívritmus azonnal. 4. Sok ember számára azonban, pitvarfibrilláció visszatér. Normális ritmus tarthat les; mint egy nap vagy hét vagy hónap alatt. Attól függ, hogy a másik egészsége; problémák.

Ha lett volna pitvarfibrilláció kevesebb, mint 48 órát, orvosa végre kardioverzióra rögtön; ÉN; pitvarfibrilláció tartott több mint 48 órán át, vagy nem biztos benne, hogy mennyi ideig volt az i; kardioverzióra stroke-ot okoz. Lesz likel; várjon néhány hetet, mielőtt az eljárást. Ez idő alatt, akkor lesz egy; antikoaguláns gyógyszer, hogy csökkentse a kockázata a stroke.

Az elektromos rendszer a szív; Pitvarfibrilláció; Kisfeszültségű elektromos cardioversio.

Tartózkodik a normális ritmus inkább, ha én; oka a ritmus probléma nem szívbetegség. De a legtöbb ember számára, pitvarok; fibrilláció okozta szívbetegség és ver; valószínű, hogy visszatér.

Ha a pitvarfibrilláció visszatér, akkor lehet, hogy hav; kardioverzió újra. De lehet, hogy nem marad a normális ritmus sokáig. Ha pitvarfibrilláció jön vissza gyorsan (egy héten belül o, ezért), amelynek kardioverzióra egy harmadik alkalommal, vagy több, kevésbé valószínű, hogy segítsen. Orvosa ajánlani egy másik kezelésnek, mint például a ritmus-szabályozás gyógyszer, hogy szívritmuszavart vissza a normális.

ÉN; Ön tak; antiarrhythmiás gyógyszerek is tudnak segíteni sta; egy normális ritmus hosszabb.

Cardioversiót lehet les; sikeres vagy nem ajánlott, ha

Cardioversiót nagyobb valószínűséggel lesz sikeres, ha

Kockázatok az eljárás magában th; következő

Cardioversiót is elvégezhető gyógyszerekkel. Ezek a gyógyszerek az úgynevezett ritmuskontrollra gyógyszer, vagy antiarrhythmiás szerek. Ezek a gyógyszerek is segít megőrizni a szív normális ritmusát után nem állítja vissza; Lehet, hogy a tablettákat, vagy a gyógyszer lehet helyezni a karját egy csövön keresztül úgynevezett IV Ha egy IV használunk, akkor kerül sor a kórházban. Lehet kezdeni tablettákat a kórházban, és továbbra is figyelembe őket otthon, vagy lehet kezdeni a tablettákat otthon.

Töltse ki a különleges bánásmódot adatlap (PDF) (Mi az a PDF dokumentum?), Hogy segítsen megérteni ezt a kezelést.

Január CT, et al. (2014). 2014 AHA / ACC / HRS Útmutató az irányítása pitvarfibrilláló betegek: A jelentés a College of Cardiology / Heart Association Munkacsoport gyakorlatra vonatkozó iránymutatás és a szív ritmus Társaság. Circulation, megjelent online március 28. 2014. DOI: 10,1161 / CIR.0000000000000041. Accessed április 18., 2014.

Kerber RE (2011). Indikációk és technikák elektromos defibrillálás és kardioverzió. V Fuster et al., Szerk., Hurst a szív, 13. kiadás., Vol. 1, pp. 1088-1093. New York: McGraw-Hill.

Fuster V, et al. (2011). 2011 ACCF / AHA / HRS fókuszált frissítés építeni a ACC / AHA / ESC 2006 kezelésére vonatkozó iránymutatásokat a pitvarfibrillációban szenvedő betegek: A jelentés a College of Cardiology Foundation / Heart Association munkacsoport gyakorlatra vonatkozó iránymutatás. Circulation, 123 (10): e269-e367.

Morady F, Zipes DP (2012). Pitvarfibrilláció: Klinikai jellemzők, mechanizmusok, és a menedzsment. Ebben RO Bonow et al., Szerk., Braunwald Heart Disease: A tankönyv a szív- és érrendszeri Medicine, 9. kiadás., Vol. 1, pp. 825-844. Philadelphia: Saunders.

Rakesh K. Pai, MD, FACC – Kardiológia, Electrophysiolog; John M. Miller, MD, FACC – Kardiológia, Elektrofiziológiai

Augusztus 5, 2014

Ennek nonemergency eljárás sto; pitvarfibrilláció, hogy nem állt meg a saját lábán. Azoknak az embereknek, akik most lépése; amelynek epizódok pitvarfibrilláció kezelés általában tartalmazza kardioverzióra; A; sürgősségi eljárás i; pitvarfibrilláció okozza a szív pum; veszélyesen gyors vagy okozza a vérnyomás csökkenését drámaian.

Volt pitvarfibrilláció több mint; év; Jelentős szelep problémák Van nagyítás; szív Ennek eredményeként O; szívelégtelenség o; kardiomiopátia; Több kiújulás; pitvarfibrilláció.

A pitvarfibrilláció már jelen les; mint egy éve; Ez az első epizód a pitvarok; rostosodás; Ön fiatal; Antiarrhythmiás gyógyszer; együtt alkalmazzuk kardioverzióval.

A vérrög válik le, ettől én; szív és stroke-ot okoz. Az orvos megpróbálja csökkenteni ezt a kockázatot usin; véralvadásgátlók vagy egyéb intézkedések; A procedur; nem működik. Szükség lehet egy másik kardioverzióra vagy egyéb kezelés; Antiarrhythmiás használt gyógyszerek előtt és belül a hulladéklerakókba kerülő, kardioverzió vagy akár a kardioverzió önmagában is okozhat életet threatenin; szabálytalan szívverés; Lehet, hogy a reakció a gyógyszer adott yo; az eljárás előtt. De a káros reakciók ritkák; Akkor kap egy kis területen o; éget a bőr, ahol a lapátok vannak elhelyezve.