értékeli a súly

Egy olyan társadalomban, elsősorban az elhízásra és a kondíciódról, fontos megjegyezni, hogy a csepegtető néhány kilót nem mindig egészséges. Egyes – különösen az emberek, akik küzdenek egészségügyi feltételek, mint a rák vagy ízületi gyulladás – a veszély fogyás, nem növeli meg.

Néhány ember lefogy nélkül próbálta, mert egyszerűen nem eszik elég fenntartani az egészséges testsúlyt. Bizonyos típusú rákos – vagy kezelések is – hagyhatnak krónikusan hányingerem. Arthritis lehet, hogy nehéz eljutni a boltba, vagy akár arra, hogy az egyszerű dolgok a konyha körül. Élelmiszer lehet, hogy csak nem olyan jó íze, mint egykor volt, mert a mellékhatások a gyógyszer.

A fenti problémák bármelyike ​​okozhat nemkívánatos és esetleg veszélyes súlycsökkenés, ami hagyhatnak alultáplált, gyenge, és sebezhető a betegség. Ez különösen kockázatos, hogy valaki, aki már beteg.

De honnan tudod, ha túl sokat veszít testsúlyából? A kérdés megválaszolásához, íme néhány tipp, hogyan kell tartani az egészséges testsúlyt, és kap a szükséges tápanyagokat.

10 font hat hónap alatt o; 10% a testsúly o; Öt kilót egy hét alatt.

Nyilvánvaló, hogy az egészséges testsúly változik személyenként, kortól függően és egészségi állapota. De van néhány általános szabály a hüvelykujj. Lehet, hogy orvoshoz, és lehet, hogy a fogyás is gyorsan, ha – anélkül, hogy megpróbálnánk – elveszíti

A probléma az, hogy lehet, hogy nem veszik észre, hogy te a fogyás. Még gondozók nem veszi észre, mert a változások fokozatosan, mondja Jean Lloyd, RD, nemzeti táplálkozási az egyesült államokbeli Administration on Aging. De ha ez a veszély fenyeget túl nagy súlyt, meg kell figyelni.

Néhány idősebb ember panaszkodnak, hogy nem látni a kijelző a régi skála. Ha ez a helyzet, hogy egy újat. “Van egy csomó mérleg most, hogy hatalmas digitális olvasási-out”, mondja Susan Moores, RD, szóvivője az Dietetikus Szövetség.

Mivel gyakran nehéz az emberek figyelni ezeket az adatokat a saját, különösen, ha ők küzdenek a betegség, ezért fontos, hogy segítséget kérjen az emberek körülötted – család, barátok, vagy gondnokok.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Lépjen rá a mérlegre. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató egy ötlet, amit egy egészséges testsúly, hogy valaki az Ön magasságát és épít. Nézze meg, hogyan összehasonlítani. Majd kap a skálán minden héten, és írja le a súlyt utána. Ha fogyni, kérdezze meg kezelőorvosát; Néhány idősebb ember panaszkodnak, hogy nem látni a kijelző a régi skála. Ha ez a helyzet, hogy egy újat. “Van egy csomó mérleg most, hogy hatalmas digitális olvasási-out”, mondja Susan Moores, RD, szóvivője az Dietetikus Szövetség; Figyelni, hogy a ruha illik, Moore. Ha a nadrág hirtelen egyre laza és bő, ne hagyja figyelmen kívül, és csak húzza az övet. Vagy ha az esküvői zenekar tartja leesését, ne csak mozgás egy másik ujját. Ezek lehetnek jelek, hogy te már nem tartja az egészséges testsúly; Keresse változások az étkezési szokások. Bár lehet, hogy finom, meg kell keresni ki figyelmeztető jelzéseket. “Gondolj bele, hogy az étvágyat is megváltozhat” Moores mondja. “Ha valaha valaki, aki valóban várakozással reggeli, de most már csak egy pohár gyümölcslé, hogy lehet a jele a probléma.