ételallergia iránymutatások létrehozása egy szakértői koordinációs bizottság

Létrehozása a szakértői testület és koordinációs bizottság

Szakértői vannak kialakítva, hogy írjon klinikai gyakorlatok során. Egy szakértői panel egy bizottság kifizetetlen által kijelölt szakértők theernment. A szék és a tagok választják elsősorban a tudományos és klinikai szakértelem. theernment elkötelezett amellett, hogy a különböző vonatkozó klinikai és tudományos területeken képviselő szakemberek a szakértő bizottság.

theernment létre a szakértői bizottság az iránymutatások; volt tagjai 25 szakképzett egészségügyi szakemberek megfelelő klinikai, tudományos és a közegészségügy területén. A testület kidolgozott tervezet irányelveket a független szisztematikus irodalmi áttekintés, kiegészítő anyagok a szakértő által meghatározott vizsgálóbizottsági tagok, és a konszenzus szakértői véleményt.

Lásd a tagok a szakértői.

theernment létrehozott egy koordinációs bizottságot tagjai a szakmai szervezetek, érdekképviseletek, valamint a szövetségi ügynökségek, akik kijelölt egy vagy több képviselője szolgálni a bizottságban. A koordinációs bizottság felügyelte az iránymutatások fejlesztési folyamat, áttekintette a tervezetet dolgozzon, s felülvizsgálta és segíti terjesztésében a végleges iránymutatás. A bizottság áttekintette a tervezetet iránymutatások pontosság, a gyakorlatiasság, a világosság, és széles körben használhatók az ajánlások a klinikai gyakorlatban.

Lásd a képviselők a koordinációs bizottság.