exokrin hasnyálmirigy-elégtelenség

Exokrin hasnyálmirigy-elégtelenség (EPI) problémákat okoz, hogy hogyan emésztés. A hasnyálmirigy nem termel elegendő az enzimek a szervezetnek szüksége van, hogy lebontják, és felvenni a tápanyagokat.

A krónikus székrekedés gyakran gyógyítható természetes orvoslás: A diéta természetes rost a gyümölcsök és zöldségek, legalább nyolc pohár vizet egy nap, és a testmozgás – plusz esetleg alkalmi hashajtó a drogériákban. De ha a természetes orvoslás és over-the-counter hashajtók, mint Metamucil, Citrucel, Colace, és Milk of Magnesia nem segítenek, akkor ideje, hogy kérdezze meg orvosát a vényköteles gyógyszerek; Íme vényköteles gyógyszerek kezelésére használják krónikus székrekedés: …

Ha van EPI, akkor nem kap a szükséges tápanyagokat, mert a szervezet nem tudja elnyelni zsír és bizonyos vitaminok és ásványi anyagok élelmiszerekhez. Lehet, hogy lefogy, vagy fáj a hasad.

Vannak olyan gyógyszerek, amelyek a munka a legtöbb ember számára, hogy kapsz egy új ellátási enzimek, így megy vissza az emésztés a helyes utat.

Emellett gyógyszert szed, akkor kezelheti a tüneteket ügyelve arra, hogy kövesse a megfelelő étrend. Az orvos fogja élelmiszerek, segít abban, hogy elegendő tápanyagot és fehérje, lehet, hogy hiányzik.

Kár, hogy a hasnyálmirigy okoz EPI. Néhány ok ez megtörténhet a

A hasnyálmirigy gyulladt lesz gyakran. Az orvosok hívja ezt a krónikus hasnyálmirigy-gyulladás. Ez akkor történik, amikor az enzimeket a hasnyálmirigy által termelt elkezd dolgozni, miközben ők még mindig benne, mielőtt eljut a vékonybélbe. Te veszélyben erre, ha egy nehéz alkoholista, bár nem lehet más okai is. Például, a hasnyálmirigy-gyulladás is kap, ha néhány átjárók benne van tiltva, vagy ha nagyon magas triglicerid (egyfajta vérzsír), illetve az immunrendszer zavara.

Már volt a műtét a gyomor, a belek vagy.

Van egy ilyen örökletes betegségek

Ha a cisztás fibrózis, a test teszi szokatlanul sűrű, ragacsos váladék. Ez a nyálka blokkok átjárók a hasnyálmirigy és megáll enzimek kiszállok.

Ha Shwachman-Diamond-szindróma, akkor lehet a hiányzó sejtek a hasnyálmirigy enzimeket.

A Crohn-betegség és a cöliákia is vezethet EPI néhány ember.

Lehet, hogy nem rendelkezik a tünetek először. De ha egyszer a hasnyálmirigy lesz annyira sérült, hogy elkezd fájni a képességét zsír, akkor kap bizonyos tünetek, mint például a

Esetleg ezek is fogyni, és kap más probléma, mert a szervezet nem szívja elég vitamint. Például, akkor dolgozzon ki egy vérzési rendellenesség, ha nem kap elég vitamint K. Vagy lehet kapni csontfájdalom, ha nem kap elég D-vitamin