extrahepatikus epevezeték rák kezelésére (pdqто): kezelés [] -localized extrahepatikus epevezeték rák

Ezen esetek kisebb részében, proximális epevezeték rák lehet teljesen eltávolított. Gyógymód nem gyakran elérni ezeknél a betegeknél, szemben a betegek tumor keletkezett a distalis epevezeték, akik számára egy 5 éves túlélés érhető el a több mint 25% -ánál.

Gasztrointesztinális sztróma tumor egy olyan betegség, amelyben kóros sejtek formában a szövetekben a gyomor-bél traktus; A gyomor-bél (GI) traktus része a test emésztőrendszer. Ez segít emésztés és úgy tápanyagok (vitaminok, ásványi anyagok, szénhidrátok, zsírok, fehérjék, és víz) az élelmiszer, így fel lehet használni a test által. A GI traktus alkotják a következő szerv; Gyomor; Vékonybél; Vastagbél (colon); Emésztőrendszeri stroma tumorok (GIST) …

Ebben sárgaságban szenvedő betegek, perkután transhepaticus katéter vízelvezető vagy endoszkópos elhelyezését a stent enyhítésére epevezeték előtt figyelembe kell venni a műtét, különösen, ha a sárgaság súlyos vagy eleme azotemia van jelen. Annak megértését, mind a normális és változatos érrendszeri és ductalis anatómiája a porta hepatis, megnőtt a ductus hepaticus bifurkációs daganatok (tumorok Klatskin) lehet kimetszett. [1, 2, 3]

A jelenlegi klinikai vizsgálatok

Ellenőrizze az egyesült államokbeli klinikai kísérletek listáján rák klinikai vizsgálatok, amelyek most elfogadó betegek lokalizált extrahepatikus epevezeték rák. A listát a klinikai vizsgálatok tovább szűkült az elhelyezkedés, a kábítószer, a beavatkozás, és egyéb szempontok alapján.

Általános információk a klinikai vizsgálatok is elérhető a webhelyen.

Referenciák

Ezt az információt a termelt és amelyet a Nationa; ségéről; Intézet (). Az információ ebben a témában megváltozhatott azóta ez volt írva. A legfrissebb információkért forduljon a Nationa; ségéről; Intézet az interneten keresztül honlapján: http: /; cancer.gov vagy hívja 1-800-4-rák.

 Public Information A National Cancer Institute