eylea injekció: felhasználási dózis és mellékhatások

Mi Eylea?

Eylea kezelésére használják nedves időskori makula degeneráció. Azt is kezelésére használják duzzanat a retina által okozott elzáródás a véredények.

Eylea is kezelésére használják diabéteszes retinopátia, egy szem betegség a cukorbetegek, hogy vezethet egy építmény a folyadék a retina és vakságot okozhat.

Nem szabad használni Eylea ha allergiás a aflibercept, vagy ha duzzanat belül a szemébe, vagy bármilyen fertőzés (bakteriális, gombás, vírusos) vagy a szeme körül. Hívjon orvost egyszerre, ha szemfájdalom vagy bőrpír, duzzanat vagy duzzanatokat szemed körül, vagy hirtelen látási problémák bármikor a kezelés során.

Fontos információ

Nem szabad használni Eylea ha allergiás a aflibercept, vagy ha

duzzanat belsejében a szemét; vagy

bármilyen típusú bakteriális, gombás, vagy vírusos fertőzés vagy annak környékén a szemét.

Annak érdekében, hogy ez a gyógyszer biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha van

Használata előtt Eylea

története vérrög vagy stroke; vagy

glaukóma vagy más feltétellel, hogy növelje a nyomást benne a szemét.

Nem ismert, hogy Eylea károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez használata közben Eylea. Használja hatékony fogamzásgátló terhesség megelőzése céljából, mielőtt az első adagot ebből a gyógyszerből. Tartsa a fogamzásgátló legalább 3 hónapig az utolsó injekciót.

Nem ismert, hogy aflibercept átjut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Nem szabad szoptathat használata Eylea.

Eylea adják be injekció formájában adják be a szemébe. Orvosa fogja használni a gyógyszert, hogy zsibbad a szeme előtt adja be az injekciót. Akkor kapja injekció az orvos irodájában vagy más klinika beállítást.

Egy rövid ideig az injekció beadása után, a szemét fogja rendszeresen ellenőrizni kell, hogy megbizonyosodjon arról az injekció nem okozott semmilyen mellékhatást.

Eylea általában adott, 4 hetente egyszer, az első 3 hónapban, majd 8 hetente egyszer. Kövesse az orvos utasításait adagolási nagyon óvatosan.

Hívjon orvost utasításokat, ha kihagy egy találkozót a Eylea injekció.

Eylea homályos látást okozhat. Legyen óvatos, ha vezetsz, vagy semmit, hogy megköveteli, hogy legyen képes tisztán látni.

Sürgősségi orvosi segítség, ha bármilyen jelek az allergiás reakció Eylea: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Hívjon orvost egyszerre, ha van egy komoly mellékhatása, mint a

szemfájdalom vagy bőrpír, duzzanat a szeme körül

Hirtelen látási problémák

látva fényfelvillanásokat vagy “lebegő” a látás, látás fényudvar fények körül

fokozott érzékenysége a szemét a fény

hirtelen zsibbadás vagy gyengeség, különösen az egyik oldalon, a test; vagy

hirtelen jelentkező, súlyos fejfájás, zavartság, beszédzavar vagy a mérleg.

Hogyan Eylea adott?

Kevésbé súlyos Eylea mellékhatások a következők lehetnek

vörös vagy vizenyős szemek

homályos látás

a szemhéj; vagy

Enyhe szemfájdalom vagy kellemetlen érzés az injekció beadása után.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Nem valószínű, hogy más gyógyszerek szedése orálisan vagy injekció lesz hatással Eylea használt szemében. De sok gyógyszer kölcsönhatásba léphet egymással. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, ha bármilyen gyógyszert használ. Ez magában foglalja a recept, over-the-counter, vitamin és gyógynövény termékek. Nem kezd új gyógyszeres kezelés nélkül hatásos orvosával.

Fontos: Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a közölt információk pontosak, up-to-date, és teljes, de nem garantálja az erre a célra készült. Kábítószer itt szereplő információk lehetnek időben érzékeny. Multum kábítószer információ információs forrás célja, hogy segítse az engedéllyel egészségügyi szakemberek gondozásában a betegek és / vagy, fogyasztók megtekintésével szolgáltatás kiegészítéseként, és nem helyettesíti a szakértelem, készség, tudás és megítélés az egészségügyi szakemberek. A hiánya figyelmeztetés egy adott gyógyszer vagy gyógyszer-kombináció semmilyen módon nem úgy kell értelmezni, hogy jelezze, hogy a gyógyszer vagy hatóanyag-kombináció biztonságos, hatásos vagy megfelelő az adott páciens számára. Az itt szereplő információk nem fedezésére minden lehetséges felhasználási, irányokat, óvintézkedések, figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönhatások, allergiás reakciók, vagy káros hatások.

4.02.2015-08-28, 03:06:18

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

Makuladegeneráció Lucentis ranibizumab szemészeti, aflibercept szemészeti pegaptanib szemészeti, verteporfin, Visudyne

Mi történik, ha túladagolás?

Diabeteses macula oedema dexametazon szemészeti, Lucentis flukinolon szemészeti, ranibizumab szemészeti, aflibercept szemészeti, Ozurdex

Macula oedema dexametazon szemészeti, Lucentis flukinolon szemészeti, Maxidex, ranibizumab szemészeti, aflibercept szemészeti

Mit kell elkerülni?

Diabéteszes retinopátia Lucentis ranibizumab szemészeti, aflibercept szemészeti

Eylea mellékhatások

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Eylea?

Eylea (aflibercept szemészeti)