felhalmozó betegség tünetei

Kitartó képtelen elválni minden birtoklását, függetlenül attól, hogy az értéket; túlzott ragaszkodás vagyonát, beleértve a kellemetlenséget hagyta, hogy mások érjen, vagy kölcsön, vagy bajban lévő Az ötlet, hogy egy elem megy; Zsúfolt lakóterek területekről a hazai használhatatlan a szándékolt célra, mint például, hogy nem tud főzni a konyhában vagy a fürdőszobában fürdik; tartása halom újságok, magazinok, junk mail, bérbeadása élelmiszer vagy szemetet építeni akár szokatlanul túlzott, egészségtelen szintet; megszerző felesleges vagy látszólag haszontalan tárgyak, például a szemetet, vagy pelenkát egy étterem Nehézségi ügyvezető napi tevékenységét, mert a halogatás és a baj döntéseket; Mozgó elemek egyik halom másik nélkül öntsük semmit Nehézségi szervező elem, néha veszít fontos elem a rendetlenség, szégyen vagy zavartan Limited vagy nem a társadalmi interakciók

felhalmozó állatok

Mikor kell orvoshoz

A lakások az emberek, akik felhalmozó rendellenesség, a munkalapok, mosogató, tűzhely, asztalok, lépcsők és gyakorlatilag minden más felületek általában halmozott a dolgokat. És ha nincs több hely benne, a rendetlenséget átterjedhet a garázs, a járművek és udvar.

Rendetlenséget és nehézség öntsük a dolgok általában az első jelei és tünetei felhalmozás betegség, amely gyakran felületek alatt kamaszkorban. Mivel a személy halad, ő tipikusan indul megszerzése a dolgok, amelyekre nincs szükség, vagy helyet. By középkorú, a tünetek gyakran súlyos, és nehezebb kezelni.

Felhalmozó zavar érinti az érzelmek, gondolatok és a viselkedés. Jelek és tünetek közé tartozhat

Emberek felhalmozó zavar jellemzően menteni az elemeket, mert

Felhalmozó zavar eltér gyűjtése. Azok, akik a gyűjtemények, mint például bélyegek vagy modell autók, szándékosan keresni konkrét tételeket, osztályozzák őket, és gondosan megjelenítik a gyűjtemények. Bár gyűjtemények nagy lehet, ezek általában nem zsúfolt, és nem okoz a stressz és károsodások, amelyek részei a felhalmozás zavar.

Emberek, akik kincs állatokat gyűjteni több tucat vagy akár több száz háziállat. Az állatokat lehet korlátozni vagy azon kívül. Mivel a nagy számok, ezek az állatok gyakran nem megfelelően vigyáz. Az egészség és a biztonság a személy és az állatok miatt veszélyeztetett higiéniai állapotok.

Ha Ön vagy egy szeretett ember tünetei vannak felhalmozó zavar, beszéljen az orvossal vagy mentális egészségügyi szolgáltató a lehető leghamarabb. Egyes közösségek ügynökségek, amelyek segítenek a felhalmozó problémákat. Kérdezze meg a helyi vagy megyei önkormányzat forrásokat a területen.

Olyan kemény, mint lehet, akkor is kell a kapcsolatot a helyi hatóságokkal, mint például a rendőrség, a tűzoltóság, a közegészségügy, a gyermekvédő szolgálatok vagy az állatjólét szervek, különösen akkor, ha az egészségügyi vagy biztonsági van szó.

Úgy gondoljuk, hogy ezek az elemek szükségesek, vagy érték a jövőben; Az elemek fontos érzelmi jelentősége – szolgáló emlékeztet a boldogabb időkre vagy képviselő szeretett emberek vagy állatok; érzik biztonságosabb, ha körül a dolgokat menteni