femtrace

Mi Femtrace?

Femtrace kezelésére alkalmazzák a menopauza tüneteit, mint például a hőhullámok, és a hüvelyi szárazság, égő érzés, és az irritációt. Egyéb alkalmazások közé tartozik a csontritkulás megelőzésére posztmenopauzában lévő nők, és a csere az ösztrogén nők petefészek elégtelenség vagy egyéb feltételek, melyek hiánya természetes ösztrogén a szervezetben. Femtrace néha részeként használják a rák kezelésére a nők és a férfiak.

Femtrace is fel lehet használni más célokra nem szereplő gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Femtrace is káros lehet a magzat vagy születési rendellenességeket okoz. Ne használja Femtrace ha terhes. Nem szedhet Femtrace ha rendellenes hüvelyi vérzés, májbetegség, emlő- vagy méhrák, hormonfüggő rákos, a közelmúltban szívrohama vagy agyvérzése, ha terhes, ha valaha is volt egy vérrög (különösen a a tüdő, vagy a test alsó), vagy ha allergiás bármilyen gyógyszer vagy élelmiszer-színezékek. A hormonokat szedő növelheti a vérrögképződés kockázatát, a stroke, szívroham, különösen akkor, ha a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a magas koleszterin vagy triglicerid, ha dohányzik, vagy ha túlsúlyos.

Fontos információ

Hosszú távú Femtrace kezelés növelheti a mellrák kialakulásának kockázatát, petefészekrák, méhrák vagy. Beszéljen orvosával az Ön egyedi kockázatok használata előtt Femtrace hosszú távon. Orvosa ellenőrizni kell a haladást minden 3-6 hónap hogy érdemes-e folytatni a kezelést.

Figyelembe progeszteron használata közben Femtrace csökkentheti a méhrák. Ha a méhét nem távolították el, orvosa a progeszteront, hogy vegye használata közben Femtrace.

Femtrace nem használható, hogy megakadályozza a szívbetegségek, a stroke, vagy a demencia, mert ez a gyógyszer valójában növelheti a kockázatot a fejlődő ezeket a feltételeket.

Rendszeres fizikai vizsgák és mammográfiai, és önálló megvizsgálja a melled a csomók havonta használata közben Femtrace.

Használata előtt Femtrace

Nem szedhet Femtrace ha allergiás az ösztradiol, vagy ha

rendellenes hüvelyi vérzés, hogy az orvos nem ellenőrizte

bármilyen típusú emlő, a méh vagy a hormon-dependens rák

a közelmúltban a szívroham vagy szélütés

ha terhes

Ha valaha is volt egy vérrög (különösen a tüdő, vagy a test alsó); vagy

ha allergiás bármilyen gyógyszer vagy élelmiszer-színezékek.

A hormonokat szedő növelheti a vérrögképződés kockázatát, a stroke, szívroham, különösen akkor, ha a kockázati tényezők, mint például a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a magas koleszterin vagy triglicerid, a dohányzás vagy a túlsúly.

Annak érdekében, hogy nyugodtan vegye Femtrace, közölje orvosával, ha ezek közül bármelyik egyéb feltételek

szívbetegség

családi kórtörténetében szerepel vérrögképződés

kórtörténetében sárgaság okozta terhesség vagy hormonokat szedő

endometriózis

lupus

porfíria

epehólyag-betegség

pajzsmirigy

asztma

epilepszia vagy egyéb roham-rendellenesség

Hogyan kell használni Femtrace?

migrén

alacsony kalciumszint a vérben; vagy

ha volt már a méh eltávolítása (méheltávolítás).

A kormány terhesség kategóriában X. Femtrace is káros lehet a magzat vagy születési rendellenességeket okoz. Ne használja Femtrace ha terhes. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha teherbe esik a kezelés során. Femtrace átkerülhet az anyatejbe, és károsíthatja a szopós csecsemő. Ez a gyógyszer is lassú anyatejképződés. Nem szabad szoptathat szed Femtrace. Az ösztradiol nem használható, hogy megakadályozza a szívbetegségek, a stroke, vagy a demencia, mert Femtrace ténylegesen növeli a kialakulásának kockázatát ezeket a feltételeket.

Lásd még: Terhesség és szoptatás figyelmeztetések (részletesen)

Vegye Femtrace pontosan úgy, ahogy akkor előírt volt. Ne használja a gyógyszeres kezelés nagyobb mennyiségű, vagy használja hosszabb ideig az orvos által ajánlott.

Hosszú távú Femtrace kezelés növelheti a mellrák kialakulásának kockázatát, petefészekrák, méhrák vagy. Beszéljen orvosával az Ön egyedi kockázatok használata előtt Femtrace hosszú távon.

Figyelembe progeszteron használata közben Femtrace csökkentheti a méhrák. Ha a méhét nem távolították el, orvosa a progeszteront, hogy vegye használata közben Femtrace.

Rendszeres fizikai vizsgák és mammográfiai, és önálló megvizsgálja a melled a csomók havonta használata közben Femtrace. Orvosa ellenőrizni kell a haladást minden 3-6 hónap hogy érdemes-e folytatni a kezelést.

Ha szüksége van az orvosi vizsgálatok vagy műtét, vagy ha lesz ágynyugalom, akkor lehet, hogy hagyja abba ezt a gyógyszert egy rövid ideig. Bármilyen orvos vagy sebész, aki kezeli, akkor tudnia kell, hogy szed Femtrace.

Tárolja Femtrace szobahőmérsékleten, távol nedvességtől, hő és fény.

Vegye be a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne vegyen be újabb gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

Mi történik, ha túladagolás?

A túladagolás hányingert, hányást, vagy hüvelyi vérzés.

Ne dohányozzon használata közben Femtrace. A dohányzás növeli a vérrögképződés kockázatát, a stroke, szívroham okozta ösztradiol.

Mit kell elkerülni?

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció Femtrace: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok. Megáll használ Femtrace és hívja orvosát azonnal, ha van egy súlyos mellékhatása, mint a

szokatlan hüvelyi vérzés (különösen akkor, ha már a menopauza)

mellkasi fájdalom vagy nehéz érzés, fájdalom elterjedésének a kar vagy a váll, émelygés, izzadás, általános rossz közérzet

Femtrace mellékhatások

hirtelen zsibbadás vagy gyengeség, különösen az egyik oldalon, a test

hirtelen jelentkező, súlyos fejfájás, zavartság, látás, beszéd, vagy a mérleg

szúró mellkasi fájdalom, hirtelen köhögés, sípoló légzés, szapora légzés, szapora szívverés

fájdalom, duzzanat, melegség, vörösség vagy az egyik vagy mindkét lábát

hányinger, hányás, étvágytalanság, fokozott szomjúság, izomgyengeség, zavartság és fáradtságérzés, nyugtalan

egy csomót a mellében

érzés, mint talán elájulsz

fájdalom, duzzanat, érzékenység a gyomor; vagy

sárgaság (a bőr vagy a szemek).

Kevésbé súlyos Femtrace mellékhatások a következők lehetnek

enyhe hányinger, hányás, puffadás, hasi görcsök

mell fájdalom, érzékenység, duzzanat vagy

szeplők vagy sötétebb arcbőr

a hajhullást

hüvelyi viszketés vagy mentesítés; vagy

változásokat a menstruációs ciklus, break-through vérzés.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszerről, amit használ, különösen

egy vérhígító, mint a warfarin (Coumadin)

cimetidin (Tagamet)

karbamazepin (Carbatrol, Tegretol)

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Femtrace?

fenobarbitál (Luminalis, Solfoton)

fenitoin (Dilantin)

Femtrace (ösztradiol)

rifampicin (Rifadin, Rifater, Rifamate, Rimactane); vagy

ritonavir (Norvir)

Orbáncfű

egy antibiotikum, mint például a klaritromicin (Biaxin) vagy eritromicin (E-Mycin, E.E.S., Erythrocin, Ery-Tab); vagy

gombaellenes gyógyszerek, mint a ketokonazol (Extina, Ketozole, Nizoral, Xolegal).

Ez a lista nem teljes, és más gyógyszerek kölcsönhatásba Femtrace. Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszert használ. Ez magában foglalja a recept, over-the-counter, vitamin és gyógynövény termékek. Nem kezd új gyógyszeres kezelés nélkül hatásos orvosával.

10.01.11 / 18/2010 3:27:27

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Posztmenopauzális tünetek ösztradiol, Premarin Estrace, Prempro®, Microgestin Fe 20/01, Climara, Vivelle-Dot, Premarin hüvelyi, Activella, Gildess Fe 20/01, Necon 1/35, Vivelle, Loestrin 24 Fe, etinilösztradiol / noretindron, Minivelle , Estrogel, Jinteli, konjugált ösztrogének helyileg, Combipatch, Menest, Ena