fenofibrinsav (orálisan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, vagy ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

Ez a gyógyszer jön egy gyógyszert útmutatót. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Amellett, hogy ezt a gyógyszert, orvosa megváltoztathatja a diéta, hogy az egyik, hogy az alacsony zsír-, cukor- és koleszterinszint. Gondosan kövesse orvosa érdekében bármilyen speciális diéta.

Nyelje le a késleltetett hatóanyag-leadású kapszula egész. Ne nyissa fel, ne törje össze, törés, vagy rágja meg.

Lehet, hogy ezt a gyógyszert étellel vagy anélkül.

Tárolás

Ez a gyógyszer nem gyógyítja meg a magas koleszterinszint okoz problémát, de ez nem segít irányítani. Továbbra is meg kell venni azt irányítani, ha azt várod, hogy a koleszterin szint le.

Ha Ön is használ kolesztiramin koleszevelám vagy kolesztipol, akkor meg kell tennie fenofibrinsav legalább 1 órával étkezés előtt, vagy 4-6 órával azután, hogy ezeket a gyógyszereket.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.