fibrinogén / trombin, emberi helyi alkalmazás

Terápiás Osztály: fibrint

Használja a fibrinogén / trombin, az emberi

fibrinogén / trombin, az emberi tartalmazza ember alkotta fehérjék (fibrinogén és trombin), amelyek a vérzés, segítve a véralvadást.

fibrinogén / trombin, emberi az, hogy csak akkor adható, vagy az ő orvosa felügyelete.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Fibrinogén / trombin, az emberi, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a fibrinogén / trombin, emberi vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolat az életkor a fibrinogén hatása és a trombin, az emberi lokális port a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát fibrinogén és a trombin, az emberi lokális port az idősek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt fibrinogén / trombin, az emberi

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát fibrinogén / trombin, emberi. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Az orvos vagy más képzett egészségügyi szakember ad fibrinogén / trombin, emberi. fibrinogén / trombin, humán alkalmazása csak a bőr vagy a metszést a műtét során. Ezt fel lehet használni egy szivaccsal vagy spray applikátor.

fibrinogén / trombin, az emberi nem adható injekció formájában.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze, szorosan az Ön állapotát a fibrinogén / trombin, emberi, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik.

fibrinogén / trombin, emberi növelheti az esélyét annak, véralvadási zavarok. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van egy hirtelen súlyos fejfájás, látászavarok vagy beszéd, mellkasi fájdalom, légzési nehézség vagy nyelési, duzzanat vagy érzékenység a lábát, vagy zsibbadás vagy gyengeség az Ön állapotát a fibrinogén / trombin, emberi.

fibrinogén / trombin, az emberi készült adományozott emberi vér. Néhány emberi vérkészítmények továbbítják bizonyos vírusok olyan embereknek, akik befogadták, bár a kockázat alacsony. Az emberi donorok és vért egyaránt teszteltük vírusok tartani az átvitel kockázata alacsony. Beszélje meg orvosával, hogy ezt a kockázatot, ha az érintett.

fibrinogén / trombin, emberi okozhat súlyos típusú allergiás reakció, beleértve az anafilaxia, amely életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, csalánkiütés, mellkasi fájdalom, szédülés vagy szédülés, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, vagy a száj, miután megkapta a fibrinogén / trombin, emberi.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Helyes használata fibrinogén / trombin, az emberi

Lezárása colostomia Artiss, Tisseel

Haemostasis trombin helyileg, a trombin-JMI, Artiss, Tisseel, Raplixa, Evithrom, Recothrom

 vagy csatlakozz a fibrin tömítést támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben fibrinogén / trombin, az emberi

fibrinogén / trombin, emberi Side Effects

fibrin tömítőanyag lokális