finacea felhasználása, adagolás és mellékhatásai

Mi Finacea?

Finacea kezelésére használják enyhe vagy közepesen súlyos rosacea (egy bőrbetegség jelölt piros kitörések, általában az arcon és az orr.)

Finacea is használhatók célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Nem szabad használni Finacea ha allergiás azelainsav vagy propilénglikol. Ne kerüljön Finacea a szemébe, orr, száj, végbél vagy a hüvely. Ne használja napbarnított, windburned, száraz, repedezett, irritált vagy sérült bőrfelületre. Várja meg, amíg ezek a feltételek nem gyógyultak használata előtt ezt a gyógyszert. Ne takarja le a területet alkalmazása után Finacea. Ellenkező miatt túl sok gyógyszer, hogy felszívódik a szervezetben, és káros lehet.

Fontos információ

Ez eltarthat akár 4 hétig vagy tovább, mielőtt a tünetek javulnak. Tartsa a Finacea irányított és tájékoztassa orvosát, ha a tünetek nem javulnak után 12 héttel a kezelés.

Ha túl égő, szárazság, vagy irritáció, kérdezze meg orvosát használatával Finacea naponta egyszer.

Nem alkalmazhatja a Finacea gél, ha allergiás a azelainsav vagy propilénglikol.

Finacea várhatóan nem károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez a kezelés során. Nem ismert, hogy az azelainsav bejut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Ne használjon Finacea gél nem mondja meg orvosával, ha szoptat egy kisbabát.

Használata előtt Finacea

Használja Finacea gél pontosan az orvos által felírt. Ne használjon nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig. Kövesse a vényköteles címkén.

Mosson kezet alkalmazása előtt és után Finacea gélt.

Tisztítsuk meg az érintett bőrfelületet szappannal vagy szappanmentes tisztító folyadékkal pat szárazra egy puha törülközővel. Alkalmazza a gyógyszert, mint irányított.

Finacea gél általában alkalmazott naponta kétszer, reggel és lefekvés előtt. Kövesse az orvos utasításait.

Ne takarja le az érintett területet alkalmazása után Finacea gélt. Ellenkező miatt túl sok gyógyszer, hogy felszívódik a szervezetben, és káros lehet.

Ez eltarthat akár 4 hétig vagy tovább, mielőtt a tünetek javulnak. Tartsa a Finacea gél irányított és tájékoztassa orvosát, ha a tünetek nem javulnak után 12 héttel a kezelés.

Ha túl égő, szárazság, vagy irritáció, kérdezze meg orvosát használatával Finacea naponta egyszer.

Store Finacea gélt szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő.

Alkalmazza a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne használjon extra gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

A túladagolás tünetek között lehetnek a súlyos mellékhatások felsorolt ​​gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Ne kerüljön Finacea gél a szem, orr, száj, végbél vagy a hüvely. Ha ez nem történik meg, öblítse le vízzel. Ne használja napbarnított, windburned, száraz, repedezett, irritált vagy sérült bőrfelületre. Várja meg, amíg ezek a feltételek nem gyógyultak használata előtt ezt a gyógyszert.

Ne használjon más gyógyszert a területeket kezeljük Finacea, hacsak orvosa nem tanácsolja.

Kerülje a bőrrel termékek irritációt okozhat, mint például a kemény szappan vagy bőrtisztító, vagy a bőr termékek alkohol, fűszerek, összehúzó, vagy mész.

Orvosa javasolhatja, elkerülve a fűszeres ételek, forró ételek, italok, alkoholos italok és egyéb élelmiszerek és italok okozhat kipirulás vagy bőrvörösség kezelés alatt Finacea.

Sürgősségi orvosi segítség, ha bármilyen jelek az allergiás reakció Finacea gél: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok. Hagyja abba a gyógyszer, és hívja orvosát azonnal, ha van

Súlyos égő, szúró, vagy meleg

erős viszketés, bizsergés

Hogyan kell használni Finacea gél?

Súlyos bőrpír, bőrszárazság, hámlás, vagy más irritáció; vagy

a bőr színét.

Kevésbé súlyos Finacea mellékhatások nagyobb valószínűséggel, és lehet, hogy egyáltalán nem.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Nem valószínű, hogy más gyógyszerek szedése orálisan vagy injekció lesz hatással helyileg alkalmazott Finacea. De sok gyógyszer kölcsönhatásba léphet egymással. Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszert használ. Ez magában foglalja a recept, over-the-counter, vitamin és gyógynövény termékek. Nem kezd új gyógyszeres kezelés nélkül hatásos orvosával.

4.05.2015-09-11, 08:44:41.

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Rosacea doxiciklin, metronidazol helyileg brimonidin helyileg, Lotemax, ivermectin helyileg, MetroGel, Vibramycin, Oracea ALREX, Doryx, Soolantra, Mirvaso, Monodox, Plexion, Azelex, MetroCream, Noritate, Vibra-lapok, Sumadan, avar, azelainsav helyi, MetroLotion

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

Mi történik, ha túladagolás?

Mit kell elkerülni?

Finacea mellékhatások

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Finacea?

Finacea (azelainsav lokális)