finafloxacin fülészeti

Kémiai Osztály: Fluorokinolon

Használja a finafloxacin

Finafloxacin osztályába tartozik a gyógyszerek úgynevezett fluorokinolon antibiotikumok. Úgy működik, megöli a baktériumokat, vagy megakadályozzák azok növekedését.

finafloxacin csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert finafloxacin, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a finafloxacin vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát finafloxacin fülcsepp gyermekeknél. Azonban a biztonsági és hatékonyságát nem állapították meg a gyerekek 1 évnél fiatalabb korban.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát finafloxacin fülcsepp az idősek.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Használata előtt finafloxacin

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Használja finafloxacin pontosan az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

finafloxacin kell használni, csak a füle. Ne tegye a szem vagy az orr, és ne vigye szájjal. Ha finafloxacin lenyeli a baleset vagy a szemébe kerül, azonnal hívjon orvost azonnal.

Fontos, hogy a fertőzött fül marad tiszta és száraz. Fürdés, elkerülje, hogy a fertőzött fül nedves. Kerülje úszás, hacsak az orvos utasításainak megfelelően másként.

Ahhoz, hogy a fülcsepp

Tartsa a finafloxacin a teljes kezelési idő, akkor is, ha Ön vagy gyermeke jobban érzi magát, miután az első néhány adag. A fertőzés nem tisztázzuk, ha abbahagyja a gyógyszer túl hamar. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Az adagot a finafloxacin különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú finafloxacin. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag finafloxacin, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

A tartályt zárva, amikor nem használja azt. Lehet tárolni a hűtőszekrényben vagy szobahőmérsékleten, távol a fény és a hő. Nem fagyasztható.

Ha Ön vagy a gyermek úgy érzi, hogy a tünetek nem javultak 7 nap után, vagy ha felerősödtek, kérdezze meg orvosát.

finafloxacin allergiás reakciókat okozhat. Hívja fel orvosát azonnal az első jele a bőrkiütés, vagy bármely más allergiás reakció.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Helyes használata finafloxacin

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Akut otitis externa ciprofloxacin fül, dexametazon szemészeti, fül benzokain, Maxidex, Cortisporin-TC, Floxin Otic, Coly-Mycin S, Oticin HC, Benzotic, Americaine Otic, Xtoro, Cortane-B, Pinnacaine, Pramox-HC, Cetraxal

Óvintézkedések használat közben finafloxacin

 vagy csatlakozz a finafloxacin támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

finafloxacin Side Effects

finafloxacin fülészeti