Firazyrt

Mi Firazyr?

Firazyrt nem gyógyítja az örökletes angioödéma.

Firazyrt is használhatók célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Nem szabad használni Firazyrt ha allergiás az ikatibantra.

Fontos információ

Annak érdekében, hogy nyugodtan használja Firazyrt, tájékoztassa orvosát az összes egészségügyi problémájáról, ha használja szív- vagy vérnyomás gyógyszeres, és ha terhes vagy szoptat.

Sürgősségi orvosi segítség, ha bármilyen duzzanat a nyelv vagy a torok alatt angioödéma támadás.

Az allergiás reakció Firazyr is okozhat tüneteket, amelyek nagyon hasonlóak a tünetek az örökletes angioödéma, beleértve a következőket: csalánkiütés, légzési nehézség, vagy duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Ne használjon több mint három Firazyrt injekciót egy 24 órás időszakban. Hívja fel orvosát, ha tünetei nem javulnak, vagy ha azok rosszabbodnak, miután ezt a gyógyszert.

Mielőtt Firazyrral

Nem szabad használni Firazyrt ha allergiás az ikatibantra.

Annak érdekében, hogy nyugodtan használja Firazyrt, tájékoztassa orvosát az összes egészségügyi problémájáról.

A kormány Terhességi kategória C. Nem ismert, hogy Firazyrral károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes, mielőtt ezt a gyógyszert. Nem ismert, hogy az ikatibant kiválasztódik az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Ne használjon Firazyrt nem mondja meg orvosával, ha szoptat egy kisbabát.

Lásd még: Terhesség és szoptatás figyelmeztetések (részletesen)

Firazyrt fecskendeznek a bőr alá. Akkor jelenik meg, hogyan kell használni injekciók otthon. Ne én be ezt a gyógyszert, ha nem teljesen értik, hogyan kell beadni az injekciót, és megfelelően dobja a használt tűket és fecskendőket.

Sürgősségi orvosi segítség, ha bármilyen duzzanat a nyelv vagy a torok alatt angioödéma támadás.

Firazyrt jön beteg utasítások a biztonságos és hatékony felhasználása. Kövesse az alábbi útmutatót. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen kérdése van.

Készítse el Firazyrt adagot fecskendővel csak akkor, ha készen áll, hogy magának az injekciót. Ne használja Firazyrt ha úgy néz zavaros vagy részecskéket tartalmaz.

Hívjon orvost új recept. Mosson kezet szappannal és vízzel, mielőtt elkészíti az injekciós oldatot.

Ne adjon egy Firazyrt injekciót olyan területre, amely fájdalmas, duzzadt vagy sérült.

Ha még mindig az angioödéma tüneteit az első injekció után, akkor használjon egy másik injekció után legalább 6 óra telt.

Ne használjon több mint három Firazyrt injekciót egy 24 órás időszakban. Hívja fel orvosát, ha tünetei nem javulnak, vagy ha azok rosszabbodnak, miután ezt a gyógyszert.

Az előretöltött fecskendő a gyógyszerről egy használatra. Dobja egy használat után, még akkor is, ha van még néhány gyógyszer maradt, miután az adag beadása.

Használjon fecskendőt és tűt csak egyszer. Dobja használt tűket szúrt át nem engedő tartályba (kérdezze meg gyógyszerészét, ahol lehet kapni egy és hogy milyen módon semmisítse meg). Tartsa ezt a tartályt elzárva a gyermekek és a háziállatok.

Tárolja Firazyrt Az eredeti tartályban, szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő. Ön is tárolja a gyógyszert a hűtőszekrényben. Nem fagyasztható.

Vegye be a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne vegyen be újabb gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

A túladagolás tünetek közé tartozik a bőrpír, viszketés, vagy érzés, mint talán elájulsz.

Hogyan Firazyr beadása?

Firazyrt károsíthatja a gondolkodás vagy a reakciók. Legyen óvatos, ha vezetsz, vagy semmit, hogy megköveteli, hogy legyen óvatos.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció Firazyr alkalmazását követően

mellkasi fájdalom vagy kellemetlen érzés, gyors szívverés vagy gyenge

kipirulás (melegség, vörösség, vagy tingly érzés)

érzés, mint talán elájulsz

viszketés, bőrkiütés, csalánkiütés

orrfolyás, tüsszögés, orrdugulás

sípoló légzés, köhögés, torok irritáció, légzési nehézség; vagy

duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Az allergiás reakció Firazyr is okozhat tüneteket, amelyek nagyon hasonlóak a tünetek az örökletes angioödéma.

Kevésbé súlyos Firazyrt mellékhatások a következők lehetnek

szédülés, álmosság, fáradtságérzés

hányinger, hányás, hasmenés

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

láz

Mi történik, ha túladagolás?

fejfájás

enyhe bőrkiütés; vagy

Mit kell elkerülni?

fájdalom, nyomás, duzzanat, véraláfutás, égő érzés, melegség, vörösség, zsibbadás, érzékenység, viszketés, kiütés, vagy más irritáció az injekció beadásának kapott.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Firazyrt mellékhatások

Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszerről, amit használ, különösen a szív- és vérnyomás gyógyszerek, mint például

benazepril (Lotensin, Lotrel)

kaptopril (Capoten, Capozide)

enalapril (Vasotec, Vaseretic)

fozinoprillal (Monopril)

lisinopril (Prinivil, Prinzide, Zestril, Zestoretic)

moexipril (univaszk, Uniretic)

perindopril (Aceon)

quinapril (Accupril, Accuretic)

ramipril (Altace); vagy

trandolapril (Mavik, Tarka).

Ez a lista nem teljes, és más gyógyszerek kölcsönhatásba Firazyrral. Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszert használ. Ez magában foglalja a recept, over-the-counter, vitamin és gyógynövény termékek. Nem kezd új gyógyszeres kezelés nélkül hatásos orvosával.

Fontos: Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a közölt információk pontosak, up-to-date, és teljes, de nem garantálja az erre a célra készült. Kábítószer itt szereplő információk lehetnek időben érzékeny. Multum kábítószer információ információs forrás célja, hogy segítse az engedéllyel egészségügyi szakemberek gondozásában a betegek és / vagy, fogyasztók megtekintésével szolgáltatás kiegészítéseként, és nem helyettesíti a szakértelem, készség, tudás és megítélés az egészségügyi szakemberek. A hiánya figyelmeztetés egy adott gyógyszer vagy gyógyszer-kombináció semmilyen módon nem úgy kell értelmezni, hogy jelezze, hogy a gyógyszer vagy hatóanyag-kombináció biztonságos, hatásos vagy megfelelő az adott páciens számára. Az itt szereplő információk nem fedezésére minden lehetséges felhasználási, irányokat, óvintézkedések, figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönhatások, allergiás reakciók, vagy káros hatások.

1.01.9 / 19/2011 3:11:01

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Örökletes angioödéma Berinert, Cinryze, Kalbitor, Ruconest C1 észteráz inhibitor (humán), ikatibantra ecallantide

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják a Firazyr?

Firazyr (ikatibantot)