Fitt erő és rugalmasság podcast

Nem aktív? Nincs formában? Hate gyakorlat? Ezután az erő és a Flex edzés terv az Ön számára!

Tudja meg, hogy ez az öt hetes terv segít felkelni, és mozog, és javítsa az egészségét és jólétét.

Az erő és a Flex terv egy öt hetes edzésprogram szállított át öt podcast. Ahogy a neve is sugallja, a terv egy szórakoztató módon javítani a erő és a rugalmasság, és hogy neked motivált gyakorolni rendszeresen.

Minden podcast áll egy könnyen követhető edzés, tartós között 35 és 45 perc, narrátora Laura, aki szintén kölcsönadta a hangját, hogy a kanapén, hogy 5K és 5K + futó podcast. Vannak videoklipek álló valamennyi gyakorlatok ebben a sorozatban, így ellenőrizni tudja, mit csinálsz minden mozog biztonságosan és hatékonyan.

Mi a terv?

Ha nem nagyon aktív, nem élvezik a testmozgás, kell egy kis lökés, vagy egyszerűen csak szeretne egy módja annak, hogy újra egészséges, akkor az erő és Flex terv az Ön számára! Erő és Flex egy egyszerű módja annak, hogy fittebb és egészségesebb. Ha bármilyen egészségügyi aggodalmak gyakorlása, keresse fel orvosát, mielőtt.

Talán a legnagyobb kihívás az egyre aktív nem tudván, hogyan és hol kezdjem. Gyakran, amikor megpróbál bejutni a testmozgás, akkor túlzásba vinni, úgy érzi, legyőzte és add fel, ha még csak most kezdődött. Erő és Flex működik, mert kezd finoman és építi fel a fitness fokozatosan, így a kihívás érzem elérhető az első naptól kezdve.

Könnyedén egyesítik az erőt és a Flex edzést népszerű Couch, hogy 5K futó terv vagy az 5K + futó sorozat, az alábbiak szerint: tervek második napon a héten.

Nincs technikai felszerelés szükséges. Viseljen valami laza és kényelmes lélegző anyag, mint a pamut, és vedd cipőt, hogy támogatást és párnázással. Gyakorolni a podcastokat akkor nyilván kell egy mobil eszköz, például iPhone vagy Android.

Megteheti Erő és Flex bárhol, például egy parkban vagy kertben. A gyakorlatok nem igényelnek berendezés. Minden amire szükséged van elég hely sétálni szabadon, fix pad, egy fal vagy fa, és akár néhány váll magasság korlát vagy váll magasságú vízszintes sáv.

A cél az, hogy fokozatosan felépíteni a fitness szinten, hogy a végén az öt hetes tervet, akkor lehet erősebb érzés, rugalmasabb és tele van energiával, hogy menjen a mindennapi életben. Javítja a rugalmasságot is javítja a testtartást, csökkenti a fájdalmak, és csökkentik a sérülés kockázatát. Látva a fitness javítására is hozzájárulhatnak az önbizalmat és csökkenti a feszültséget.

Mi van a podcast?

Igen! Meg tudod csinálni a Strength és Flex edzések a saját vagy egy vagy több testmozgás haverok. Az edzés egy barát egy jó módja annak, hogy motivált maradjon a testmozgás és hozzáadunk egy szociális elem, is, hogy ez több móka.

Töltse le a választások Erő és Flex podcast ezen az oldalon ingyen. Utasításokat kapnak neked, és egyszer le lesz képes meghallgatni őket minden mobil eszköz, beleértve az iPhone és az Android.

Kezdve podcast 1, a cél az, hogy a munka az utat egészen a podcast 5, öt hét alatt. E cél elérése érdekében meg kell tennie minden podcast legalább háromszor egy héten. Podcast 5 használatra tervezték rendszeresen befejezése után a tervet. Itt lehet letölteni a nem-intro változata podcast 5.

Podcast 5 van kialakítva, hogy használható túl a programot. Ez egy szokásos 30 perces edzés, hogy a stressz és jól érzi magát. Például, akkor nem podcast 5 hetente kétszer, és az egyik 5K + fut hetente háromszor.

20/07 /

Ki az erő és Flex?

20/07 /

Fogd a futás, hogy a következő szintre az új podcastok a Couch, hogy 5K diplomások

Fogyni az egészséges módon, és megtanulják a készségek tartani le a 12 hetes fogyás útmutató

A C25K terv célja, hogy bárkinek a kanapéról, és futás 5km kilenc hét alatt

Javítani kell a szilárdság és rugalmasság ingyenes öthetes edzésprogram

Miért Erő és Flex?

A heti-hetes bontásban az öthetes Erő és rugalmasság podcast sorozat

Erő és a rugalmasság gyakorlatok nagy izomerő, az egészséges csontok és ízületi fájdalom

Tehetek Erő és Flex a Couch az 5K?

Milyen eszközökre van szükség?

Hol tehetek az edzések?

Milyen egészségügyi előnyei Erő és Flex?

Tehetek Erő és Flex egy barát?

Hogyan kapom meg a podcast?

Milyen gyakran kell csinálni a podcast?

Mi történik, ha befejezem Erő és Flex?

5K + futó podcastokat a C25K diplomások

Fogyás útmutató

Kap fut Couch az 5K

Erő és Flex edzéstervet

Erő és Flex: hétről hétre

Javítani kell a erő és a rugalmasság