Flagyl iv RTU

Metronidazol kimutatták, hogy karcinogén egerekben és patkányokban. Felesleges a gyógyszer használatát kerülni kell. Használatát meg kell fenntartott feltételeket, amelyek alapján azt jóváhagyták.

Használja a Flagyl intravénás RTU

Terápiás Osztály: Antibiotikum

Kémiai Osztály: Nitroimidazol

Metronidazol osztályába tartozik az ismert gyógyszerek antibiotikumok. Úgy működik, hogy megöli a baktériumokat, vagy megakadályozzák azok növekedését. Azonban ez a gyógyszer nem fog működni a megfázás, influenza, vagy más vírusfertőzések.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, metronidazol használják egyes betegeknél a következő betegségek

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt Flagyl intravénás RTU

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatásának metronidazol kapszulák és tabletták a gyermekpopuláció körében, kivéve a kezelésére amebiasis. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát metronidazol kiterjesztett hatóanyagleadású tabletta bakteriális hüvelygyulladás a tizenéves lányok, de nem szabad használni kezdete előtt menstruáció.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát metronidazol az idősek. Az idős betegek azonban sokkal valószínűbb, hogy a nem kívánt hatások és a korral járó májbetegségben, ami megkövetelheti óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél metronidazolt tartalmaz.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbiak közül bármelyik nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, változtatni néhány más gyógyszerek szedése, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek metronidazol. Lehet, hogy nem kifejezetten a Flagyl intravénás RTU. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

A tablettákat vagy kapszulákat beveheti étellel vagy anélkül. Ha a gyógyszer felborítja a gyomor, akkor legjobb, hogy ez egy étel vagy snack.

A kiterjesztett hatóanyagleadású tablettát kell bevenni, 1 óra előtt vagy 2 órával étkezés után.

Nyelje le a kiterjesztett hatóanyagleadású tablettát egészben. Ne törje, ne törje össze, és ne rágja szét azt.

Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fertőzés teljesen, ne használja ezt a gyógyszert a teljes kezelés ideje alatt, akkor is, ha jobban érzi magát néhány nap után. Ha abbahagyja a gyógyszer túl hamar, a fertőzés visszatérhet.

Ezt a gyógyszert akkor működik a legjobban, ha van egy állandó összeget a vérben. Hogy segítsen megőrizni az összeg állandó, ne hagyjon ki egyetlen adagot. Is, akkor a legjobb, hogy a dózisok egyenletesen elosztott alkalommal a nap folyamán. Ha segítségre van szüksége tervez a legjobb idő, hogy vegye be a gyógyszert, kérdezze meg kezelőorvosát.

Helyes használata metronidazol

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást, miután befejezte a gyógyszer szedését. Ez annak biztosítására, hogy a fertőzés tisztázódik. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Óvintézkedések használat közben Flagyl intravénás RTU

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, miután elkezdte ezt a gyógyszert, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Ne szedje a metronidazol, ha szedett diszulfirámmal (Antabuse®) az elmúlt 2 hétben. Ezen gyógyszerek együttes alkalmazása súlyos nemkívánatos hatásokat.

Alkoholtartalmú italok fogyasztása a gyógyszer szedése okozhat hasi fájdalmat, hányingert, hányást, fejfájást, vagy kipirulás vagy bőrpír az arcon. Egyéb alkohol-tartalmú készítmények (pl, elixírek, köhögés szirup, a tonik) is okozhat problémákat. Ezek a problémák tarthat legalább egy nappal azután, hogy hagyja abba a metronidazol. Ez a gyógyszer is okozhat alkoholos italok íze különböző. Akkor ne igyon alkoholos italok, vagy egyéb alkohol-tartalmú készítmények használata közben ezt a gyógyszert, és legalább 3 napig megállítása után.

Ha trichomoniázis: A gyógyszer használata közben terhes (különösen az első 3 hónap a terhesség) is károsíthatja a magzatot. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló módszert kell tartani attól, hogy terhes. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a gyógyszer alkalmazását, értesítse orvosát.

Ha használja ezt a gyógyszert, trichomonas (fertőzést a nemi szervek férfiak vagy nők), orvosa akarják kezelni a szexuális partner egyidejű betegséggel kezelik, még akkor is, ha ő nem okoz tüneteket. Szintén kívánatos lehet, hogy egy óvszer (gumi) szexuális érintkezés során. Ezek az intézkedések elősegítik, hogy tartsa meg a szerzés a fertőzés újra a partnered. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha égő, zsibbadás, bizsergés vagy fájdalmas érzés a karok, kezek, lábak, vagy a láb. Ezek tünetei lehetnek nevezett állapot perifériás neuropátia.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha a szédülés, a problémák izom-ellenőrzés, illetve a koordináció, remegés vagy bizonytalan járás, elkent beszéd, vagy baj beszél. Ezek tünetei lehetnek súlyos agyi ún encephalopathia.

Flagyl intravénás RTU Side Effects

metronidazol

Hívja fel orvosát azonnal, ha zavar, álmosság, láz, a rossz közérzetet, fejfájást, étvágytalanságot, hányingert, merev nyak vagy a hát, vagy hányás. Ezek tünetei lehetnek egy súlyos állapot, amelyet aszeptikus meningitisz.

Metronidazol okozhat szájszárazságot, kellemetlen vagy éles fémes íz, és a változás ízérzékelés. Ideiglenes enyhítésére szájszárazság, használjon cukormentes édességet vagy gumi, olvad bit jég a szájában, vagy használja a nyál helyettesíti. Ha a szája továbbra érezni megszáradni több mint 2 hét alatt, kérdezze meg az orvost vagy fogorvos. Folytatva a szájszárazság fokozhatja a fogászati ​​betegségek, köztük a fogszuvasodás, az ínysorvadás, és gombás fertőzések.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Bakteriális Vaginitis metronidazol helyileg, klindamicin, Cleocin, tinidazolt

Bakteriális fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, metronidazol, Augmentin

Trichomoniázis metronidazol, Flagyl, tinidazolt, Tindamax, Flagyl IV

STD profilaxis doxiciklin, azitromicin, metronidazol, Zithromax, Flagyl ceftriaxon