flavoxate (szájon át) óvintézkedések

Ez a gyógyszer okozhat a szemét, hogy jobban érzékeny a fényre, mint általában. Napszemüveget visel segíthet csökkentheti a kellemetlen az erős fénytől.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, hogy lesz álmos vagy látászavar. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber vagy képes látni is.

Flavoxate tehet izzad, ami azt a testhőmérséklet emelkedik. Használja extra arra, hogy ne a túlmelegedéstől sportolás közben, vagy meleg időben, amíg ezt a gyógyszert szedi, mert túlmelegedés vezethet hőguta. Továbbá, forró fürdő, vagy szauna tehet úgy szédülés vagy ájulás közben ezt a gyógyszert szedi.

A szájat és torkot érzem, nagyon száraz, amíg ezt a gyógyszert szedi. Ideiglenes enyhítésére szájszárazság, használat cukormentes cukorkát, vagy gumi, olvad bit jég a szájában, vagy használja a nyál helyettesíti. Azonban, ha a száj továbbra is úgy érzi, száraz több mint 2 hétig, kérdezze meg orvos vagy fogorvos. Folytatva a szájszárazság fokozhatja a fogászati ​​betegségek, köztük a fogszuvasodás, az ínysorvadás, és gombás fertőzések.