floxin

Fluorokinolonok, beleértve ofloxacin, amelyek kapcsolatban vannak fokozott kockázata íngyulladás és az ínszakadás minden korosztály számára. Kockázat tovább növekszik 60 év feletti életkor, egyidejű szteroid kezelés, és a vese, szív, tüdő vagy transzplantáció. Fluorokinolonok súlyosbíthatja izomgyengeségének személyek myasthenia gravis. Kerüljük betegeknél ismert történetét myasthenia gravis.

Használja a Floxin

Terápiás Osztály: Antibiotikum

Kémiai Osztály: Fluorokinolon

Az ofloxacin osztályába tartozik a kábítószerek úgynevezett fluorokinolon antibiotikumok. Úgy működik, hogy megöli a baktériumokat, vagy megakadályozzák azok növekedését. Azonban ez a gyógyszer nem fog működni a megfázás, influenza, vagy más vírusfertőzések.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását ofloxacin a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt Floxin

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát ofloxacin az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel időskori szív vagy vese problémái vannak, vagy súlyos, ín problémák (beleértve a ínszakadás), ami szükségessé teheti óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél ofloxacin.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

Ez a gyógyszer jön egy Gyógyszeres kezelés útmutató. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Lehet, hogy ezt a gyógyszert étellel vagy anélkül.

Igyál sok folyadékot, miközben kezelik ezt a gyógyszert. Ivóvíz extra víz segít megakadályozni, hogy néhány nem kívánt hatások az ofloxacin.

Ha Ön is használ savkötők alumíniumot vagy magnéziumot tartalmaz (például Maalox®, Mylanta®), multivitamin (kalcium, vas, cink), didanozin (Videx®), vagy szukralfát (Carafate®) szedése esetén e gyógyszereket legalább 2 óra előtt vagy 2 órával utána vegye ofloxacin. Ezek a gyógyszerek tartani ofloxacin megfelelő működését.

Tartsa ezt a gyógyszert a teljes kezelési idő, akkor is, ha jobban érzi magát, miután az első néhány adag. A fertőzés nem tisztázzuk, ha abbahagyja a gyógyszer túl hamar.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Helyes használata Floxin

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást használata közben ezt a gyógyszert. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytatni kell, hogy vegye. A vér és vizelet vizsgálatokra lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia, amely életveszélyes lehet és azonnali orvosi beavatkozást igényel. Azonnal hívja orvosát vagy a nővért rögtön, ha van egy kiütés, viszketés, csalánkiütés, rekedtség, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, száj vagy után szedhető.

Súlyos bőrreakciók fordulhatnak elő ezzel a gyógyszerrel. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha hólyagosodás, hámlás, vagy mozog a bőr vörös bőrelváltozások; súlyos akne vagy bőrkiütés; sebek vagy fekélyek a bőrön, vagy láz vagy hidegrázás használata közben ezt a gyógyszert.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha sötét vizelet, agyag színű széklet, hasi vagy gyomorfájdalom, vagy sárga szemek vagy a bőr. Ezek talán a tünetek súlyos májbetegségben szenved.

Óvintézkedések használat közben Floxin

Ofloxacin hasmenést okozhat, és bizonyos esetekben ez súlyos is lehet. Ez akkor fordulhat elő, 2 hónapig vagy tovább, miután abbahagyja a gyógyszer. Ne vegyen be semmilyen hasmenés elleni gyógyszert, annak ellenőrzése nélkül orvosával. Hasmenés gyógyszerek teheti a hasmenés rosszabb, vagy hogy ez tovább tart. Ha bármilyen kérdése van ezzel, vagy ha enyhe hasmenés továbbra is, vagy rosszabbodik, kérdezze meg orvosát.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha elkezd birtoklás zsibbadás, bizsergés vagy égő fájdalom a kéz, a kar, láb, vagy a láb. Ezek tünetei lehetnek nevezett állapot perifériás neuropátia.

Az ofloxacin ritkán okoznak gyulladást vagy könnyezés ín (a zsinór tartja az izmok, csontok). Annak kockázatát, hogy ínproblémák növelhető, ha több mint 60 éves, a szteroid gyógyszerek (pl dexametazon, prednizolon, prednizolon, vagy Medrol®), súlyos vesebetegségben szenved, az anamnézisében ín problémák (pl rheumatoid artritisz), vagy kaptak új szervet (például szív, vese, tüdő vagy) transzplantáció. Ha kapsz hirtelen fájdalom vagy ín edzés után (pl a boka, hát, térd vagy láb, váll, könyök, csukló vagy), kérdezze meg orvosát azonnal. Tartózkodjunk a gyakorlat addig, amíg orvosa mást mond.

Azoknál a betegeknél, abnormálisan lassú szívverés vagy alacsony a káliumszint a vérben, ofloxacin növelheti a kockázatát, hogy a gyors, lassú vagy szabálytalan szívverés. Hívja fel orvosát azonnal, ha úgy érzi, hogy a szív nem ver rendesen.

Vannak emberek, akik ofloxacin érzékenyebbé válhat a napfényre, mint általában. Napfényt, akár rövid ideig is súlyos leégést, vagy bőrkiütés, bőrpír, viszketés, vagy elszíneződés. Amikor elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert

Ha van egy súlyos reakció a nap, kérdezze meg orvosát.

Az ofloxacin okozhat néhány ember, szédülést, szédülés, álmosság, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül, vagy nem éber. Ha ezek a reakciók válnak, kérdezze meg orvosát.

Floxin Side Effects

Floxin (ofloxacin)

Cukorbetegeknél az inzulin vagy az orális gyógyszert: ofloxacin okozhat hipoglikémiát (alacsony vércukorszintet) egyes betegeknél. Tünetek Az alacsony vércukorszint előtt kezelni kell vezetnek eszméletvesztés (ájulás). Különböző emberek úgy érzik, a különböző tüneteket az alacsony vércukorszint. Ha olyan tüneteket tapasztal az alacsony vércukorszint, hagyja abba az ofloxacin és kérdezze orvosát

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, mondja az orvos a felelős, hogy ezt a gyógyszert szedi. A néhány vizsgálat eredményét befolyásolhatja ezt a gyógyszert.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Húgyúti fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin, Augmentin, Levaquin

Húgyhólyag fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, cefalexin Levaquin, levofloxacin

Prosztatagyulladás ciprofloxacin, doxiciklin, cefalexin Levaquin, levofloxacin

Bronchitis ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, Augmentin