flucelvax vakcina felhasználása, adagolás és mellékhatásai

a kormány jóváhagyja Flucelvax

Generikus név: influenzavírus-vakcina; A jóváhagyás időpontja: november 20, 2012; Cég: Novartis Vaccines and Diagnostics, Inc.

Kezelés: Az influenza megelőzése

Flucelvax hasznosítja teljes körű sejttenyészeten gyártási technológia, alternatív termelési módszer a hagyományos tojás-alapú termelés. Sejt-kultúra technológia egy jól jellemzett emlős sejtvonal helyett csirke tojás növekedni vírustörzsek.

Jelzés és Fontos biztonsági információk

A végbemenő termelés zárt, steril, ellenőrzött környezetben, amely jelentősen csökkenti a kockázatot a potenciális szennyeződések. Flucelvax nem tartalmaz tartósítószert, mint például a timerozál vagy antibiotikumokat.

Cell-kultúra a technológia lehetővé teszi a gyors választ sürgető népegészségügyi szükségletek, mint egy járvány heteken belül. Hagyományos influenza vakcina előállítását függ számos megtermékenyített tyúktojás növekszik vírustörzsek igényel több hónapos szervezés tojás kellékek, vírus lappangási és a tényleges termelés előtt a vakcinát szállított orvosok vagy gyógyszertárak. Sejt-kultúra technológia sikeresen előállításához felhasznált más vakcinákkal, beleértve azokat, elosztott során H1N1 járvány, valamint vakcinák gyermekbénulás, rubeola és a hepatitis A.

Flucelvax inaktivált vakcina aktív immunizálására javallt a influenza megelőzésére okozta betegség influenza vírus altípusok A és B típusú az oltóanyag. Flucelvax használata engedélyezett a személyek 18 éves és idősebb.

Ne adjuk Flucelvax bárki számára a kórtörténetében súlyos allergiás reakció (például anafilaxia) bármely eleme a vakcina.

Mi Flucelvax?

Ha GBS történt 6 héten belül kézhezvétele előtt influenza vakcina, a döntést, hogy Flucelvax alapján kell gondosan mérlegelni kell a lehetséges előnyöket és kockázatokat.

A hegy sapkák az előretöltött fecskendőt tartalmazhat természetes gumi latex, amely allergiás reakciókat okozhat a latex-érzékeny egyéneknél.

Megfelelő orvosi felügyelet és kezelés rendelkezésre kell állnia, hogy kezeljük az esetleges anafilaxiás reakciók követően a vakcina beadását.

A vakcinálás után Flucelvax, legyengült immunrendszerű egyének, beleértve azokat is, akik immunszuppresszív terápia, lehet, hogy csökkent immunválaszt.

Vakcinálás Flucelvax sem védi meg az összes beoltott személyben influenza elleni betegség.

Flucelvax egy vakcina, amely védelmet nyújt az influenza. Flucelvax az embereknek 18 éves és idősebb. Vakcinálás Flucelvax sem védi meg az összes ember, aki megkapja a vakcinát.

Flucelvax vírusokat tartalmaz inaktív ( “halott”). Ez nem okoz influenzát. Azonban Flucelvax, mint a többi influenza elleni vakcinák, segíthet a test tartó védekezés elleni antitestekkel hasonló vírusok. Ha érintkezésbe ezekkel influenzavírusok, ezek az antitestek segítségével védekezni az influenza. Mivel a vírusok állandóan változnak, a Food and Drug Administration (a kormány) határozza meg a három vírus legnagyobb valószínűséggel okoznak betegséget a következő szezonban. Flucelvax tartalmazza a három vírusokat. Flucelvax az embereknek 18 éves és idősebb.

Mondd meg az egészségügyi szolgáltató, ha

Mondd meg az egészségügyi szolgáltató, ha azt tapasztalja, hogy az immunrendszert, mint az immunválaszt a vakcina kevesebb lehet.

A leggyakoribb mellékhatások a Flucelvax vannak

Ezek nem az összes lehetséges mellékhatásai Flucelvax. Akkor kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, ha a teljes listát a lehetséges mellékhatásokat.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató tanácsát bármely mellékhatás, amely érinti önt. Lehet jelentést mellékhatások a vakcina rendszert a nemkívánatos események (VAERS) funkció meghívásával 822-7967 vagy megy, http://vaers.hhs.gov.

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Influenza profilaxis Tamiflu, amantadin Fluzone, Fluvirin oszeltamivir, Afluria, Fluzone nagydózisú, Symmetrel, rimantadine, influenzavírus-vakcina, inaktivált, Fluarixot, zanamivirt, Flumadine, Fluzone 2015-2016, Fluzone nagydózisú 2015-2016, Relenza, Fluzone kvadrivalens intradermális 2015-2016, Fluarixot kvadrivalens 2015-2016, Fluzone intradermális, FluLaval, Agriflu, FluMist, Flublok

Hogyan Flucelvax működik?

Ki ne kapjon Flucelvax?

Ki nem lehet tudni, hogy Flucelvax?

Mit tegyek, ha legyengült az immunrendszere?

Flucelvax mellékhatások

Flucelvax (influenzavírus vakcinával, inaktivált)