flukinolon, hidrokinon, és tretinoin (helyi alkalmazás útvonal) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Nagyon fontos, hogy használja ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez okozhatnak nem kívánt mellékhatások, mint a bőr irritációját. Ez a gyógyszer nem a hosszú távú használatra.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató betéttel. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Ez a gyógyszer kizárólag a bőrön történő alkalmazásra. Nem értem azt a szemet, orrot, vagy a szájába. Ne használja a bőrfelületeken, amelyek vágások, horzsolások, égések vagy. Ha mégis ezeken a területeken, öblítse le azonnal vízzel.

Ezt a gyógyszert csak akkor kell használni a bőr állapotát, hogy az orvos kezeli.

Használni

Tárolás

Használjon fényvédő a napvédő faktor SPF 30 vagy magasabb a nap folyamán. Megfelelő védőruházatot, mint például a kalap, ha a szabadban.

Hidratáló és kozmetikumok lehet használni a nap folyamán.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a hűtőszekrényben. Nem fagyasztható.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.