foglalkozó ibs munkahelyen: stratégiák megküzdési

Az irritábilis bél szindróma (IBS) különösen nehéz az emberek a munkahelyen, de olyan módon, hogy megbirkózzon.

Még felkészülnek arra, hogy menjen a munka nehéz lehet az emberek bizonyos típusú IB S. Ez nem szokatlan, az IBS betegek, hogy 4-5 székletürítés, mielőtt elhagyják a házat, mondja Jeffrey Roberts, alapítója és elnöke a IBS Önsegítő és támogató csoport. A csoport 60.000 aktív tagja az interneten, valamint a face-to-face ülésein az Egyesült Államokban, Kanadában és más országokban.

Lehet, hogy retteg a gondolat, hogy kakilt egy nyilvános vécé. Vagy talán inkább aggódni akkor van egy baleset, amíg te ki a város; Sok ember ezeket a félelmeket. Vegyünk néhány egyszerű lépés segítségével rendezni az idegek és a belek.

“Láttuk, akik már leállt, mert nem tudnak megbirkózni készül a reggeli, így, és rendelkezik e nyugtalan érzés kelljen foglalkozni (tünetek),” mondta Roberts.

Elhagyva a munka világában csak az egyik dolog, az emberek az IBS csinálni, mert a betegség. Szenvedők gyakran hiányzik, vagy elkésett a munkából, iskola, és egyéb tevékenységek.

A közvetlen és közvetett költség az irritábilis bél szindróma az Amerikai Egyesült Államokban a becslések szerint között körülbelül $ 1500000000 évente. A számok önmagukban megdöbbentő. És a számok még csak nem is számszerűsíteni a költségek emberi szenvedést és kárt kapcsolatokat.

Hogy csökkentse a saját potenciális gazdasági veszteséget, Roberts azt javasolja, hogy magát ideje felkészülni a munkát. Ő IBS, és önmagát adja, legalább két órát, hogy kész a reggeli. Miután a munka, ő nem a legjobb tud foglalkozni IBS tüneteit.

Bevezeti az ütéseket, “mondta Roberts.” Az IBS elég súlyos. Foglalkozom meg egyes gyógyszerek, de én is foglalkozni vele felismerve, hogy fogok egy kis rossz idő, és megyek, hogy van néhány jó idő.

Ez segíthet, hogy beszéljen egy megbízható és szimpatikus munkatárs vagy főnök az Ön IBS. “A legtöbb ember nagyon támogató,” mondta Lynn Jacks, alapítója az IBS támogató csoport Summit, NJ Azt javasolja, hogy őszinte a felettesével. Hagyd, hogy a felügyelő tudja, hogy IBS anélkül, hogy túl sok személyes adatait. Ez azt jelentheti, megmagyarázza az IBS és tüneteit.