foscavir

A legfőbb toxikus foszkarnet-nátrium vesekárosodás, ezért gyakori monitorozása szérum kreatinin, az adag módosítása a vesefunkció változásait, és a megfelelő hidratálás szükséges. A rohamok kapcsolódó plazma ásványi anyagok és elektrolit eltérések előfordulhatnak. Változásainak követésére, és ásványi és elektrolit pótlás, ha szükséges. Foszkarnet nátrium csak akkor kell használni a legyengült immunrendszerű betegeknél cytomegalovirus retinitis és mucocutan aciklovir rezisztens herpes simplex vírus fertőzés.

Használja a Foscavir

Terápiás Osztály: vírusellenes

Farmakológiai Osztály: A vírus DNS polimeráz inhibitor

Ezt a gyógyszert csak akkor adható meg, vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, foszkarnettel használják bizonyos betegeknél a következő betegségek

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását foszkarnettel injekció a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt Foscavir

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát foszkarnettel injekció az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő vesebetegségben szenved, amely miatt szükségessé óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél foszkarnet injekcióval.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más egészségügyi szakember fogja Önnek ezt a gyógyszert a kórházban. Ez a gyógyszer egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába. A gyógyszert kell beadni, lassan, így a IV cső kell a helyén maradjon legalább 1-2 órán át.

Ez a gyógyszer károsíthatja a vesét. Ennek elkerülése érdekében, akkor lehet, hogy extra folyadékot vénába előtt vagy a kezelést. Orvosa azt is szeretné, hogy inni extra folyadékot ideje alatt ezt a gyógyszert.

Ahhoz, hogy a legjobb válasz, foszkarnettel számára meg kell adni a teljes kezelés időpontjában. Továbbá, ez a gyógyszer működik a legjobban, ha van egy állandó összeget a vérben. Hogy segítsen megőrizni az összeg állandó, foszkarnettel kell adni a szokásos adagoláshoz.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik. A vér és vizelet vizsgálatokra lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ne szoptasson, ha Ön HIV vagy AIDS, mert lehet, hogy a fertőzés a magzatot, az anyatejen keresztül.

Ez a gyógyszer okozhat sebek a nemi szervek (a nemi szervek). Mosás a nemi szervek vizelés után csökkenhet az esélye a fejlődő ezt a problémát.

Az is nagyon fontos, hogy a szemész (szemorvos) ellenőrzi a szemét rendszeres látogatók, hiszen előfordulhat, hogy bizonyos vakságot miatt retinitis közben is kapja foszkarnet injekcióval.

Ez a gyógyszer is szédül. Ne vezessen, vagy mást csinálni, amelyek veszélyesek lehetnek, amíg nem tudja, hogyan hat Önre a gyógyszer.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Helyes használata Foscavir

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Óvintézkedések használat közben Foscavir

CMV Gastroenteritis foszkarnet

CMV retinitis Valcyte, ganciklovir, valganciklovir, cidofovir, foszkarnet

Varicella-zoster acyclovir, Valtrex, valaciklovir, foszkarnet, GamaSTAN S / D, immunglobulin intramuscularis

Herpes simplex, Mukokután / immunitású Host aciklovir, Valtrex, valaciklovir, Famvir, famciklovir foszkarnettel

 vagy csatlakozz a Foscavir támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Foscavir Side Effects

Foscavir (foszkarnet)