fusepaq fanatrex

Terápiás Osztály: Anticonvulsant

Használja a FusePaq Fanatrex

Kémiai Osztály: Gamma-amino-vajsav (osztály)

A gabapentin is alkalmazzák felnőtteknél kezelésére nevezett állapot postherpetic neuralgia, amely a fájdalom fordul elő, hogy miután az övsömör.

A gabapentin fejti ki az agyban rohamok megelőzésére és a fájdalom enyhítésére bizonyos feltételek az idegrendszerben. Nem használható rutinszerű okozta fájdalom kisebb sérülések vagy ízületi gyulladás. A gabapentin antikonvulzív.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, gabapentin használják bizonyos betegeknél a következő orvosi állapot

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt FusePaq Fanatrex

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát gabapentin kezelésére parciális görcsrohamok gyerekek. Azonban a biztonsági és hatékonyságát nem állapították alatti gyermekek 3 éves korig.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatása a gabapentin kezelésére postherpetic neuralgia gyermekeknél. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát gabapentin az idősek. Az idős betegek azonban sokkal valószínűbb, hogy a nem kívánt hatások (pl problémák egyensúly vagy séta, duzzanat a láb vagy lábfej) és a korral járó vesebetegségben szenved, ami megkövetelheti óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél gabapentin.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek gabapentin. Lehet, hogy nem kifejezetten a FusePaq Fanatrex. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Ez a gyógyszer jön egy Gyógyszeres kezelés útmutató. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Ha ön használ Gralise® tabletta

Mert az epilepsziás betegek, akik gabapentin naponta háromszor, nem teszi lehetővé több, mint 12 órán át bármelyike ​​között 2 adag. A gyógyszer akkor működik a legjobban, ha a konstans mennyiség a vérben.

Neurontin kapszula, tabletta, oldat és lehet venni étellel vagy anélkül.

Lehet megtörni a szerzett Neurontin tabletta két részre, de győződjön meg róla, hogy a második felében a tabletta a következő adagot. Ne használja a fél tablettát, ha az egész tabletta lett vágva vagy törött 28 nap után. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen kérdése van.

Nyelje le a kapszulát egészben, sok vízzel. Ne nyissa fel, ne törje össze, és ne rágja szét azt.

Mérjük meg a folyékony orális egy jelölt kanál, fecskendőt, vagy gyógyszert csésze. Az átlagos háztartás teáskanál nem tölthetnek be a megfelelő mennyiségű folyadékot.

Helyes használata gabapentin

Ha az előírtnál egy savkötő, amely alumínium vagy magnézium, várjon legalább 2 órát, mielőtt a gabapentin. Néhány példa az ilyen szerek olyan Di-Gel, Gaviscon®, Gelusil®, Maalox® és Mylanta®.

Csak a márka a gyógyszer, amit orvosa felírt. Különböző márkák nem működik ugyanúgy.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Óvintézkedések használat közben FusePaq Fanatrex

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Meg kell tárolni a Neurontin orális folyadék a hűtőben. Nem fagyasztható.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, különösen az első néhány hónapban, ha epilepsziája van. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytatni kell, hogy vegye.

Ezek lehetnek súlyos allergiás reakciók, amelyek olyan több szervek, például a máj vagy a vese. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke több a következő tünetek: láz, bőrkiütés, duzzadt, fájdalmas, vagy a pályázati nyirokcsomó a nyakon, a hónaljban, vagy lágyéki, szokatlan vérzés vagy véraláfutás, vagy sárga szem vagy bőr.

A gabapentin okozhat látászavarok, ügyetlenség, bizonytalanság, szédülés, álmosság, aluszékonyság, vagy baj gondolkodás. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber, jól koordinált, vagy képes gondolkodni, vagy látni is. Ha ezek a mellékhatások különösen zavaró, kérdezze meg orvosát.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, hogy izgatott, ingerlékeny, vagy jelenítse meg egyéb kóros viselkedés, mint például a szomorúság vagy reménytelen, felizgassanak könnyen, vagy ideges, nyugtalan, vagy ellenséges. Ez is okozhat néhány ember, hogy az öngyilkossági gondolatok és tendenciák vagy arra, hogy többet nyomott. Ha a gyermek, vagy a gondozó bármelyikét észleli ezeket a mellékhatásokat, értesítse orvosát.

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszeri depresszáns (olyan gyógyszerek, amelyek álmosságot vagy csökkenti az éberséget). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, allergia, vagy nátha, nyugtatók, nyugtatók, illetve altatók, vényköteles fájdalomcsillapítót vagy kábítószer, egyéb gyógyszerek rohamok (pl barbiturátok), izomlazítók, vagy érzéstelenítők, beleértve néhány fogászati ​​érzéstelenítő. Kérdezze meg orvoshoz vagy fogorvoshoz, mielőtt a fentiek közül bármelyik, miközben Ön vagy gyermeke használ gabapentin.

FusePaq Fanatrex Side Effects

gabapentin

Ne hagyja abba a gabapentin ellenőrzése nélkül orvosával. Megállás a gyógyszer hirtelen okozhat rohamokat. Orvosa az Ön vagy gyermeke, hogy fokozatosan csökkentsék az összeget szed leállítása előtt teljesen.

Győződjön meg róla, minden orvosnak vagy fogorvosnak, aki kezeli, akkor tudja, hogy ezt a gyógyszert szedi. Ez a gyógyszer befolyásolhatja az eredményeket bizonyos orvosi vizsgálatokat.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Herpesz utáni neuralgia gabapentin, Lyrica, Neurontin, lidokain helyi, pregabalin, Lidoderm, Gralise, Horizant, kapszaicin helyi, Zostrix, Trixaicin

Epilepszia gabapentin, Lyrica, Neurontin, Lamictal, Depakote, Keppra, lamotrigin, levetiracetám, Dilantin, karbamazepin, Tegretol, divalproex nátrium