gazyva

Mi Gazyva?

Gazyva kombinációban alkalmazzák egy másik daganatellenes gyógyszer hívott klorambucil kezelésére krónikus limfocitás leukémia (CLL).

Gazyva is használják kombinálva rák nevű gyógyszerrel bendamusztin kezelésére follikuláris limfóma (egyfajta nem-Hodgkin-limfóma).

Ha valaha is volt a hepatitis B, Gazyva okozhatja ezt a feltételt, hogy jöjjön vissza, vagy rosszabbodhat. Lesz, gyakori vérvizsgálatot, hogy ellenőrizze a májfunkció a kezelés alatt és után több hónapon át abba a gyógyszer alkalmazását.

Fontos információ

Gazyva okozhat súlyos vírusfertőzés az agy vezethet rokkantság vagy halál. Hívja fel orvosát azonnal, ha bármilyen változást a mentális állapot, csökkent látás, vagy beszédzavar, vagy gyalog.

Nem kaphat Gazyva ha allergiás obinutuzumab.

Annak érdekében, hogy Gazyva biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha van

hepatitis B vagy egyéb májbetegségben

Mielőtt ezt a gyógyszert,

szívbetegség

magas vérnyomás

Aktív vagy friss fertőzés; vagy

ha veszel egy vérhígító (warfarin, Coumadin, Jantoven), vagy egyéb alkalmazott gyógyszer vérrögképződés megelőzésére (clopidogrel Plavix, Ticlid, és mások).

Nem ismert, hogy Gazyva károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez használata közben ezt a gyógyszert.

Nem ismert, hogy obinutuzumab átjut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Nem szabad szoptathat a gyógyszer alkalmazása.

Gazyva fecskendeznek a vénába keresztül a IV. Egy egészségügyi szolgáltató megadja az injekciót.

Gazyva kap a 28 napos kezelési ciklust, és akkor csak be kell szednie a gyógyszert az első 1-2 hétben minden ciklusban. Orvosa fogja meghatározni, hogy mennyi ideig kell kezelni Önt ezzel a gyógyszerrel.

Előfordulhat, hogy a más gyógyszerek bizonyos mellékhatások megelőzése érdekében a Gazyva.

Obinutuzumab csökkentheti a vérsejtek, amelyek segítenek a véralvadást. Ez lehet, hogy könnyebben vérzik egy sérülés. A vér vizsgálni kell gyakran.

Ha valaha is volt a hepatitis B, Gazyva okozhatja ezt a feltételt, hogy jöjjön vissza, vagy rosszabbodhat. Lesz, gyakori vérvizsgálatot, hogy ellenőrizze a májfunkció a kezelés alatt és után több hónapon át abba a gyógyszer alkalmazását.

Hívjon orvost utasításokat, ha kihagy egy találkozót a Gazyva injekció.

Szokásos felnőtt dózis krónikus limfoid leukémia

Első ciklus: 100 mg IV az 1. napon, 900 mg iv A 2. napon majd 1000 mg IV 8. és 15. nap .; -Ha Esetben a betegek, akik nem fejezik be az első ciklus, 1. nap adag folytassa első ciklus, 2. nap dózis .; Későbbi ciklusok: 1000 mg IV 1. napján minden ezt követő 28 napos ciklus; A kezelés időtartama: Gazyva adagoljuk 6 kezelési ciklus 28 napos egyes .; Hozzászólások; -Premedicate Minden infúzió előtt .; -Ne Adja intravénás lökés vagy bolus .; -monitor Vérképet rendszeresen .; -Administer Egy egészségügyi szakember megfelelő orvosi kezelése súlyos infúziós reakciókat, végzetes lehet, ha azok előfordulnak .; Jóváhagyott javallat; -A Betegek kezelésére korábban nem kezelt krónikus limfocitás leukémia, kombinálva klorambucil.

Nem kap “élő” vakcinát használata közben Gazyva. Élő vakcinák közé kanyaró, mumpsz, rubeola (MMR), rotavírus, tífusz, sárgaláz, varicella (bárányhimlő), herpes zoster (övsömör), és az orr influenza (influenza) vakcina.

Sürgősségi orvosi segítség, ha bármilyen jelek az allergiás reakció Gazyva: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Gazyva okozhat súlyos vírusfertőzés az agy vezethet rokkantság vagy halál. Hívja fel orvosát azonnal, ha bármilyen változást a mentális állapot, csökkent látás, vagy beszédzavar, vagy gyalog. Ezek a tünetek kezdeni fokozatosan és egyre rosszabb gyorsan.

Hogyan Gazyva adott?

Egyes mellékhatások fordulhatnak elő az injekció beadása alatt. Mondd el a gondozó rögtön, ha szédül vagy hányingere van, vagy mellkasi fájdalom, légzési nehézség, hányás vagy hasmenés.

Mondd el a gondozó rögtön, ha van

láz, duzzadt íny, fájdalmas szájüregi fekélyek, fájdalom nyeléskor, bőr sebek, megfázás vagy influenza tünetei, köhögés, légzési nehézség

bőrbevérzéssel, szokatlan vérzés (orr, száj, vagina, vagy a végbél), lila vagy piros, tűhegynyi pontok a bőr alatt

sápadt bőr, kábultság vagy légszomj, szapora szívverés, koncentrálási nehézségek

szédülés, zavartság, látási problémák, az egyensúly elvesztése vagy koordinációs, beszédzavar, vagy séta

májproblémák, – hányinger, felhasi fájdalom, viszketés, fáradtságérzés, étvágytalanság, sötét vizelet, agyag színű széklet, sárgaság (a bőr vagy a szemek); vagy

jelei tumorsejtek bontás – derékfájás, vér a vizeletben, alig vagy egyáltalán nem vizelési; zsibbadás vagy bizsergető érzés a szád körül; izomgyengeség, feszülés; gyors vagy lassú szívverés, gyenge pulzus, légszomj; zavartság, ájulás.

Gyakori Gazyva mellékhatás lehet

láz

köhögés; vagy

izom- vagy ízületi fájdalom.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

Mi történik, ha túladagolás?

Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek obinutuzumab, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, és most bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

2.03.2016-03-10, 00:37:49

adagolási információt

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Mit kell elkerülni?

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Krónikus limfoid leukémia Rituxant, rituximab, ciklofoszfamid, Cytoxan, Imbruvica, ibrutinib, klorambucil, bendamusztin, immunglobulin intravénás, Privigen, fludarabin Treanda

A follikuláris limfóma Rituxant, rituximab, interferon alfa-2b, Zydelig, idelalisib, intron, obinutuzumab

Gazyva mellékhatások

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Gazyva?

Gazyva (obinutuzumab)