gemtuzumab ozogamicin

Ez az oldal tartalmaz rövid információkat gemtuzumab ozogamicin és egy linkgyűjtemény, hogy több információt a használja ezt a gyógyszer, a kutatási eredményeket, és a folyamatban lévő klinikai vizsgálatokban.

Mivel június 21-én, 2010, gemtuzumab ozogamicin már nem elérhető az új betegek miatt aggodalmak, hogy a gyógyszer biztonságos és hatékony. Betegeknél, akik már kezelik ezt a gyógyszert továbbra is a kezelés, attól függően, hogy az orvos tanácsát. Ha többet szeretne megtudni, lásd Gemtuzumab ozogamicin önként Kivonták beli piacokon.

Gemtuzumab ozogamicinnel eredetileg jóváhagyott kezelésére

Gemtuzumab ozogamicin továbbra is vizsgálták a kezelés a leukémia és egyéb feltételeket.

Definíció A Kábítószer Szótár – Részletes tudományos meghatározását és más neveket ezzel a gyógyszerrel.

Gemtuzumab ozogamicinnel – A laikusok számára érthető nyelven összefoglaló a fontosabb információkat a kábítószer, hogy lehetnek a következő

Gyógyszerek gyakran vizsgálták, hogy megtudja, ha tudnak segíteni kezelésére vagy megelőzésére feltételektől eltérő az is, hogy vannak engedélyezve. Ez a beteg adatlap csak a jóváhagyott felhasználása a kábítószert. Azonban sok az információ is alkalmazni lehet nem jóváhagyott felhasználása, hogy a jelenleg vizsgált.

Célzott daganatellenes terápiák – Információ a használja ezt a gyógyszer a rák kezelésére.

Keresse klinikai kipróbálás Gemtuzumab ozogamicinnel – Ellenőrizzük kísérletek listáját rák klinikai vizsgálatok most elfogadó betegek.

Fontos: A kábítószer-információ ezen az oldalon célja, hogy az oktatási. Ez nem helyettesíti az orvosi tanácsot. Az információ nem terjed ki valamennyi lehetséges felhasználási, akciók, kölcsönhatások, illetve a mellékhatások ezt a gyógyszert, vagy óvintézkedéseket kell tenni használat közben. Kérjük, tekintse meg az egészségügyi szakember további információkat az adott egészségi állapot és az ezzel a kábítószerrel.