gen-budezonid aq

Használja a Gen-budezonid Aq

Terápiás Osztály: Gyulladásgátló

Farmakológiai Osztály: mellékvese glükokortikoid

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását budezonid orrspray alatti gyermekek 6 éves korig. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát budezonid orrspray az idősek.

Mielőtt használni Gen-budezonid Aq

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a budezonid. Lehet, hogy nem kifejezetten a Gen-budezonid Aq. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, és ne használja gyakrabban, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti az összeg, amely felszívódik az orr és az esélye a nem kívánt hatásokat. Ne módosítsa az adagot vagy hagyja abba a gyógyszer ellenőrzése nélkül orvosával.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Ezt a gyógyszert csak akkor kell használni az orrát. Nem értem a szemedben. Ha mégis a szemébe, öblítse ki bő vízzel és azonnal forduljon orvoshoz.

Annak érdekében, hogy ezt a gyógyszert, hogy segítsen, hogy kell használni a rendszeresen rendelt az orvosa. Ez a gyógyszer általában elkezd dolgozni körülbelül 2 nap, de legfeljebb 2 hét is eltelhet, mielőtt úgy érzi, a teljes hatását.

Ne használja ezt a gyógyszert, minden más orra probléma ellenőrzése nélkül orvosával.

Ahhoz, hogy a spray-

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Helyes használata budezonid

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Miután töltse fel a palackot, ott csak 120 adagot vagy sprayt. Kísérje figyelemmel száma spray használata. Dobja a palackot el használata után 120 adagos, még ha egyes folyékony marad a palackban.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrzi a folyamatban az Ön vagy a gyermek rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytatni kell, hogy vegye.

Ha Ön vagy a gyermek úgy érzi, hogy a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Ez a gyógyszer növeli a kockázatát, hogy bizonyos nemkívánatos hatásokat az orrát. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke véres váladék, fekélyek az orrban, megmagyarázhatatlan orrvérzés, vagy fütyülő hangot, amikor lélegzik használata közben ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat rigó (egyfajta gombás fertőzés) az orrban vagy a torokban. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke fehér foltok a torokban, vagy fájdalom, amikor eszik, vagy lenyelni.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke van kiütés, viszketés, rekedtség, légzési nehézség, nyelési vagy bármilyen duzzanat a kéz, arc, száj vagy használata közben ezt a gyógyszert.

Óvintézkedések használat közben Gen-budezonid Aq

Lehet könnyebben kaphat fertőzést használata közben ezt a gyógyszert. Kerüljük szoros kapcsolatot bárkivel, aki bárányhimlő vagy kanyaró, ha még soha nem volt ilyen fertőzések. Ez különösen fontos a gyermekek számára. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha úgy gondolja, hogy ki voltak téve a bárányhimlő vagy kanyaró.

Ha túl sok a gyógyászat vagy használja hosszú ideig növelheti a kockázatát, hogy a mellékvese problémákat. Beszéljen orvosával, ha Ön vagy gyermeke több ilyen tüneteket használata közben ezt a gyógyszert: sötétebb a bőr, hasmenés, szédülés, ájulás, étvágytalanság, depresszió, hányinger, bőrkiütés, szokatlan fáradtság vagy gyengeség vagy fogyás.

Ez a gyógyszer lassíthatja a gyermek növekedését, ha azt sokáig. Beszéljen a gyermek kezelőorvosával, ha úgy gondolja, hogy gyermeke nem növekszik megfelelően, vagy ha bármilyen kérdése van ezzel.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha homályos látás, olvasási nehézség, vagy bármilyen más változást látás jelentkezik kezelés alatt vagy után. Orvosa, hogy már a szemét ellenőrizni egy szemész (szemorvos).

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Gen-budezonid Aq Side Effects

budezonid nasalis

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Allergiás rhinitis prednizolon, prometazin, Zyrtec, flutikazon nazális, loratadin, Flonase, Benadryl montelukaszt, cetirizin, Singulair, triamcinolon, Claritin, dexametazon, difenhidramin, metil Phenergan, Nasonex, fexofenadin, budezonid nazális, Allegra, Decadron, klórfeniramin, Medrol Dosepak , azelasztin orr