glikopirroiát (belégzéssel történő) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze, hogy a rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és hogy ellenőrizze az esetleges nemkívánatos hatások.

Tájékoztassa orvosát, ha Ön is alkalmazott egyéb gyógyszerek a COPD. Orvosa, hogy hagyja abba a másik gyógyszer, és azt csak egy súlyos COPD támadást. Kövesse az orvos utasításait, hogyan kell szednie a gyógyszert.

Ez a gyógyszer nem alkalmazható, ha vannak olyan súlyos COPD-támadás, vagy ha a tünetek a COPD roham már elkezdődött. Lehet, hogy orvosa más gyógyszert az Ön számára arra az esetre, akut COPD támadást. Ha a másik gyógyszer nem működik olyan jól, értesítse orvosát azonnal.

Beszéljen orvosával vagy forduljon orvoshoz azonnal, ha

Ez a gyógyszer okozhat paradox bronchospasmus, ami azt jelenti, hogy a légzés vagy nehézlégzés romlani fog. Paradox bronchospasmus lehet életveszélyes. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha vannak a köhögés, légzési nehézség, légszomj, zihálás vagy használata után ezt a gyógyszert.

Ha bőrkiütés, csalánkiütés, a nyelv, az ajkak, vagy az arc, vagy bármilyen allergiás reakció ez a gyógyszer, kérdezze meg orvosát azonnal.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha homályos látás, olvasási nehézség, látva halos körüli fények, vagy bármilyen más változást látás jelentkezik kezelés alatt vagy után. Orvosa, hogy már a szemét ellenőrizni egy szemész (szemorvos).

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.