globális kutatási Japánban

Összefoglalás múlt és a jelen theernment finanszírozott kutatás

theernment régóta partneri Japán, egy ország erős orvosbiológiai kutatások közösség. Az Amerikai Egyesült Államok – Japán Cooperative Medical Science Program, az egyik legrégebbi kétoldalú programok történetében theernment, 1965-ben alakult, hogy foglalkozzon a közegészségügyi kérdések fontos az ázsiai-csendes-óceáni térségben. A program kilenc együttes panelek (AIDS; akut légúti fertőzések, kolera és más bakteriális enterális betegségek, gének, a környezet és a betegségek, hepatitis, Nutrition and Metabolism, parazitás betegségek, a tuberkulózis és a lepra, és vírusos betegségek), valamint egy átfogó Közös Immunológiai Board. theernment, a National Institute of Diabetes and Digestive és vesebetegségek, valamint az Országos Környezetegészségügyi Intézet Sciences aktívan részt vesznek a programban. Japán is részt vesz az ázsiai és ausztrál régióban a theernment támogatott nemzetközi epidemiológiai adatbázisok, hogy értékelje az AIDS keresztül az ázsiai-csendes-óceáni HIV megfigyeléses adatbázis, amely egyesíti a terápiás kutatási, oktatási, és az AIDS-képzés Ázsia HIV megfigyeléses adatbázis és a párja, az ausztrál HIV megfigyeléses adatbázis.

Továbbá, az utóbbi időben, a theernment Hivatal Biodefense Research óta foglalkozik Japánnal az orvosi kutatás ügyek, biológiai biztonsági és biodefense alatt az Amerikai Egyesült Államok – Japán keret Kezdeményezés a stabil és biztonságos társadalom. Egy theernment szponzorált workshopot tartottak 2007. június jövőbeli lehetőségeinek kiaknázása További információk megosztását, a kutatási együttműködés, valamint közegészségügyi válasz a katasztrófákra. Egyéb folyó iskolán kívüli támogatások Japánnal olyan kutatási projektek vírusos fertőzések, allergia, asztma és más immunológiai vizsgálatok.

Ennek alapján az Egészségügyi Világszervezet adatai Japán olyan ország egyik leghosszabb várható élettartama férfiaknál és nőknél egyaránt az ázsiai-csendes-óceáni térségben és az egész világon. Mivel egyre öregedő népesség és az alacsony születési ráta, Japán és az egészségügyi rendszer kell, hogy a kihívásokra az ezekhez kapcsolódó demográfiai.