glükózamin háttér

Természetes Standard® beteg monográfia, Copyright © 2016 (). Minden jog fenntartva. Kereskedelmi forgalmazás tilos. A monográfia célja csak tájékoztató jellegű, és nem értelmezhető úgy, mint konkrét orvoshoz. Meg kell konzultáljon egy képzett egészségügyi szolgáltató, mielőtt döntést terápiák és / vagy az egészségi állapotot.

A glükózamin egy olyan vegyület, amely természetes módon készült emberben. Ez részt vesz a létrehozását molekulák alkotják porc.

Bizonyíték támogatja a glükózamin-szulfát a kezelés a térd osteoarthritis. Úgy tartják, hogy a szulfát rész segíthet erősíteni porc. Ha ezt megerősíti, ez azt jelentené, hogy a glükózamin-szulfát formában hatékonyabb, mint a glükózamin nélkül szulfát.

A glükózamin gyakran együtt kondroitin, ami jön a porc. Használata integratív terápiák, mint a glükózamin gyakran látható emberek osteoarthritis. Ezek a kezelések segíthet csökkenteni dózisú gyógyszerek, mint például a nem szteroid gyulladásgátló szerek (NSAID-k).

A glükózamin is vizsgálták a lehetséges előnyök a sebgyógyulásra, a bőrbetegségek, például psoriasis, és a megelőzés a migrén. További kutatásokra van szükség ezen a területen.

A kutatások azt mutatják, hogy a glükózamin jól tolerálja, legfeljebb három évig. Azonban az emberek, akik allergiásak a kagylóra ne használd azt.

Voltak aggodalmak hatása glükózamin inzulin és vércukorszint. Azonban néhány újabb tanulmányok azt sugallják, hogy a glükózamin nem befolyásolhatják ezeket az intézkedéseket. Ez a terület még vita.

Ez a tényeken alapuló monográfia állítjuk elő, a Természettudományi standard kutatási együttműködés