granisetron transzdermális

Terápiás Osztály: Antiemetikum

Használja a granisetron

Farmakológiai Osztály: szerotonin receptor antagonista, az 5-HT3

granisetron csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert graniszetron a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a graniszetron vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását granisetron transzdermális a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Bár a megfelelő vizsgálatok a kapcsolatot a kor hatását granisetron transzdermális nem végeztek az idős populációban, nem geriátriai-specifikus problémák is dokumentálták a mai napig. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel időskori szív, máj vagy vese problémái vannak, ami megkövetelheti óvatosan kapó betegeknél a graniszetron bőrön keresztül.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt granisetron

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed graniszetron, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata granisetron bármelyik következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Használata granisetron bármelyik következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Használata granisetron bármelyik az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más orvosi problémák használatát érintő graniszetron. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Orvosa meg fogja mondani, hogy hány tapaszok használata, ahol alkalmazzák őket, és milyen gyakran kell alkalmazni őket. Ne használjon több tapaszt vagy alkalmazza őket gyakrabban, mint az orvos utasítása nélkül.

Ahhoz, hogy a bőrtapasz

A dózis graniszetron különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisokat graniszetron. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolja a foltok szobahőmérsékleten egy zárt tartályban, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Eltávolítása után a használt tapaszt hajtsa félbe a tapaszt a tapadó felszínek mentén össze. Győződjön meg arról, hogy semmisítse meg elzárva a gyermekek és a háziállatok.

Kérdezze meg orvosát, ha súlyos hányinger és hányás is, miután elhagyta a kórházat vagy rák kezelési központ.

Súlyos bőrreakciók fordulhatnak elő, míg a tapasz. Távolítsa el a tapaszt, és kérdezze meg orvosát azonnal, ha van egy bőrkiütés, viszketés, bőrpír, vagy bőrirritációt közben a tapasz viselése.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha elkezd fájdalom vagy duzzanat a gyomor területe. Ezek a tünetek a súlyos gyomor- vagy bélrendszeri probléma.

Helyes használata granisetron

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

Óvintézkedések használat közben granisetron

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Hányinger / hányás, kemoterápia által kiváltott lorazepámmal Ativan, ondanszetron, Zofran, dexametazon, metoklopramid, Reglan, Decadron

Hányinger / hányás, Műtét utáni ondanszetron, Zofran, metoklopramid, Reglan, Zofran ODT Emend, graniszetron Aloxi

Hányinger / hányás, sugárzás okozta ondanszetron, Zofran, Zofran ODT, graniszetron Kytril, Zuplenz, Granisol

 vagy csatlakozz a granisetron támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

granisetron Side Effects

granisetron