gyakorolja az asztalon

Ezek a napok, úgy tűnik, mintha mindenki dolgozik óra, és a régi “nem-time-to-gyakorlat” elnézést, mint valaha. De mi lenne, ha valóban dolgoznak ki a munka?

Pillantást a faliórára, és letép egy perc értékű jumping bubi. Ha kezdő vagy, próbáld ki a kis hatású változat (emeld fel a jobb karját, és érintse meg a bal lábujj oldalra, miközben a jobb lábát a földre, váltakozó oldalon; Van egy futball-szerű fúrógép futás helyett 60 másodperc. Hozd a térdét! (Kezdő, március helyett .; Szimulálj ugráló kötél egy percre: Hop alternatív láb, vagy mindkét lábát egyszerre. egy egyszerűbb változat az, hogy szimulálja a kar mozgását fordult a kötelet, míg felváltva megérinti a lábujjak minden láb előtt, közben ülve, szivattyú mindkét karját a feje fölött 30 másodpercig, majd gyorsan érintsük meg a lábát a padlóra, a futball-fúró stílusú, 30 másodpercig. Ismételjük 3-5 alkalommal, ha lehet lépni egy üres iroda vagy tárgyalóterem, árnyék dobozban egy-két percig. vagy csak sétálni a szobában, amilyen gyorsan csak lehet, vagy séta-kitöréseket az irodában, vagy egy üres szobában. (akkor is szórakoztat a munkatársak megtéve e a teremben, emlékszem Monty Python “minisztérium Silly Walks” komédia rutin?). Állítsa be PDA sípolni akkor akcióba; Nem tárgyalóterem? Vegyük a lépcsőn – két egy időben, ha szüksége van egy keményebb edzést! Ehhez 5-7 alkalommal egy nap.

Amíg nem fog az olimpia így, akkor nem nyúlik, izom-erősítését, és még rövid stints aerob gyakorlatok az asztalán (vagy talán egy üres konferenciaterem vagy lépcsőház). Végtére is, az orvosok azt mondják bármilyen mennyiségű testmozgás segít – az előnyök együttes.

Mi a megmozdulásra, nem ül egy asztal 12 óra egy nap, “mondta Joan Ár, szerzője Az Anytime, Anywhere Munkafüzet.” Ami ergonomikus, mint az asztalon vagy a szék lehet, ülés termel hátfájás, fejfájás, levertség . Akkor kevésbé termelékeny.

Nem beszélve arról, kevésbé … ööö, vékony. Az Amerikai Egyesült Államok sebész általános ajánlja legalább 30 perc mérsékelt aktivitás a hét öt napján. Mégis igen sok ember a világon nem közelítik meg ezt az aktivitása. Tudod, ki vagy: Te vagy a nő, aki olyan merev, amikor felkel az asztala mellől, hogy sétál, mint egy robot az első néhány lépést. Te vagy a férfi ismétlődő mozgásokból eredő sérülések, mint például a carpalis alagút szindróma. Te vagy az a személy, aki VIES a “rocksztár” parkoló legközelebb az ajtóhoz.

De ugyan már – lehet, hogy tényleg megy túl dolgozott ki a csomó, és egy kis értelmes testmozgás a szekrényben?

Kelli Calabrese, MS, egy gyakorlat fiziológus és szóvivője a Tanács gyakorlat, azt mondja, igen. Calebrese hisz 60 másodperces vagy 10 perces, pörgős aerobic megterhelés. “Ez a szív – és ha kap a [cél] szívritmus zónában,” mondja.

Calabrese azt mondja, hogy javítsa a szívfrekvencia variabilitás – szíved képes ugrani pihen “pumpált” – kimutatták, hogy növeli a hosszú élettartam és csökkenti a szívbetegség kockázatát.

Amíg nem szabad lemondani az otthoni vagy edzőteremben edzésprogrammal, akkor biztosan kiegészítésére, gyakorlat, amit az íróasztalon (és azokon extra hosszú munkanap, ez sokkal jobb, mint a semmittevés.) Íme néhány aerobic trükkök próbálni során a következő szünetet az egyes feladatok között

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …