hepatitis vakcina (intramuscularisan) leírása és márkanevek

Hepatitis A vakcina megelőzésére használják által okozott fertőzés hepatitis A vírus (HAV). A vakcina hatására a szervezet a saját védelmét (antitesteket) a betegség ellen.

Hepatitis A egy súlyos betegség a máj, hogy halált okozhat. Ez okozza a hepatitis A vírus (HAV), és terjed leggyakrabban keresztül fertőzött élelmiszer vagy víz. Hepatitis A is terjed közeli személy-személy kapcsolatba fertőzött személyek (például a személyek közötti élő azonos háztartásban). Bár néhány fertőzött személyek nem tűnnek beteg, még mindig képesek terjedni a vírus másoknak.

Hepatitis A kevésbé gyakori az Egyesült Államokban és más területeken a világ, hogy egy magasabb szintű higiénia és a jó víz és szennyvíz (hulladék) rendszerek. Azonban, ez egy jelentős egészségügyi probléma a világ, amelyek nem rendelkeznek ilyen rendszereket. Ha utazik, hogy bizonyos országokban vagy távoli (out-of-the-way) területek, hepatitis A vakcina védelmet nyújt a hepatitis A betegség.

Javasoljuk, hogy a felnőttek és a gyermekek 12 hónapos vagy annál idősebb az oltást hepatitis A vakcinával, amikor utaznak a következő a világ

Felfüggesztés; Solution; Injekciós

Elleni immunizálás hepatitis A betegség is ajánlott felnőtteknek és gyerekeknek 12 hónapos vagy annál idősebb, akik élnek olyan területeken, amelyek nagy sebességgel hepatitis A betegség vagy akiknél fennáll a fokozott fertőzésveszély hepatitis A vírus. Ezek a személyek közé

Ez a vakcina adandó csak vagy felügyelete alatt egy orvos.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák