hiatus hernia

A hiatus hernia történik, ha része a gyomor tolja fölfelé a rekeszizom. A rekeszizom egy kis nyílás (hiatus), amelyen keresztül az étel cső (oesophagus) átadja úton, hogy csatlakozzon a gyomorban. A gyomor fekvőtámasz ezen a nyíláson keresztül, ami a hiatus hernia.

A legtöbb esetben egy kis hiatus hernia nem okoz problémát, és sosem lehet tudni, hogy van egy hiatus hernia, hacsak az orvos felfedezi, amikor ellenőrzi a másik feltétel.

De egy nagy hiatus hernia is lehetővé teszik az élelmiszer és a savas biztonsági másolatot készíteni a nyelőcső, ami gyomorégést. Öngondoskodás intézkedések vagy gyógyszerek általában a tünetek enyhítésére, de nagyon nagy hiatus hernia néha műtétre van szükség.

A legtöbb kis hiatus sérv nem okoz tünetekkel. Azonban a nagyobb hiatus sérv is okozhat jelek és tünetek, mint a

Készíts egy találkozót az orvos, ha bármilyen tartós jelek vagy tünetek aggasztja Önt.

Mikor kell orvoshoz

A hiatus hernia történik, ha legyengült izomszövet lehetővé teszi a gyomor kidudorodik keresztül, a rekeszizom. Ez nem mindig világos, hogy ez miért történik, de nyomást gyakorol a gyomor és a korral járó változásokat a rekeszizom hozzájárulhat a kialakulásához a hiatus hernia.

Hogyan hiatus hernia formák

A membrán egy nagy, kupola alakú izom, ami elválasztja a mellüregben saját has. Normális esetben a nyelőcső átjut a gyomor egy nyíláson keresztül a rekeszizom hívják a kihagyás.

Hiatus sérv akkor keletkezik, amikor az izmot körülvevő nyílás egyre gyengül, és a felső része a gyomor kidudorodik egészen a membránt a mellüregben.

Hiatus sérv okozhatja

Hiatus hernia a leggyakoribb az emberek, akik

Lehetséges okai hiatus hernia

Hogy egy találkozót a háziorvos vagy a háziorvos, ha jelek vagy tünetek aggasztja Önt.

Ha már diagnosztizálták a hiatus hernia és a probléma továbbra is fennáll, miután csinál életmódbeli változások és elkezd gyógyszert, kérdezze meg az elsődleges orvos egy áttétel egy orvos, aki specializálódott az emésztőszervi betegségek (gasztroenterológus).

Mivel a kinevezések lehet rövid, és mert sokszor sok földi fedezésére, ez egy jó ötlet, hogy jól felkészült. Ahhoz, hogy készen áll, próbálja

Idejét meg orvosával korlátozott, ezért készít egy listát a kérdés segít a legtöbbet kihozni az időt együtt. Sorolja fel kérdéseket a legfontosabb a legkevésbé fontos abban az esetben, lejár az idő.

Egy hiatus hernia, néhány alapvető kérdést, hogy kérdezze meg orvosát a

Amit megtehetsz

Amellett, hogy a kérdésre, hogy már kész kérdezze meg orvosát, ne habozzon feltenni más kérdés, hogy eszedbe közben a találkozót.

Orvosa valószínűleg kérdezni néhány kérdést. Hogy kész válaszolni rájuk több időt fedezi a pontokat szeretnénk foglalkozni. Orvosa kérheti

A hiatus hernia gyakran során felfedezett egy vizsgálat vagy eljárás, hogy meghatározza az oka a gyomorégés vagy mellkasi vagy felhasi fájdalom. Az ilyen vizsgálatok vagy eljárások közé

A legtöbb ember a hiatus hernia nem tapasztal jeleket vagy tüneteket, és nem kell a kezelést. Ha azt tapasztalja, jelek és tünetek, mint például a visszatérő gyomorégés és a savas reflux, akkor kezelést igényel, amely magában foglalhatja a gyógyszerek vagy műtét.

Ha azt tapasztalja, gyomorégés és a savas reflux, az orvos ajánlhat gyógyszerek, mint például a

Gyógyszerek, amelyek blokkolják savtermelést és gyógyítani a nyelőcső. A protonpumpa-gátlók blokkolják-termelés adjon időt a sérült nyelőcső szöveti gyógyítani.

Kérdések kérdezze meg orvosát

Over-the-counter protonpumpa-gátlók közé lanzoprazol (Prevacid 24 óra) és az omeprazol (Prilosec OTC). Erősebb változatai ezek a gyógyszerek állnak rendelkezésre vényköteles formában.

Egy kis esetszám, a hiatus hernia lehet szükség műtétre. Műtét általában fenntartva vészhelyzetek, ami ritka, és az emberek, akik nem segített gyógyszereket szívégés és a savas reflux.

Mit várnak el az orvos

Egy művelet egy hiatus hernia járhat húzza a gyomor le a has és így a nyitás a rekeszizom kisebb, rekonstruálva a gyenge nyelőcső záróizom, vagy eltávolítja a sérv sac.

Egyes esetekben, műtét történik segítségével egy metszést a mellkasfal (thoracotomiából) vagy a has (laparotomia). Más esetekben a sebész be egy apró kamera és speciális sebészeti eszközök révén több kisebb bemetszést a has. A művelet ezután végre, amikor a sebész nézetek képeket a belső szervek, amelyek megjelennek a monitor (laparoszkópos sebészet).

Hogy néhány életmódbeli változtatásokat segíthet ellenőrizni a jelek és tünetek a savas reflux okozta hiatus hernia.

Néhány alternatív gyógyászat szakemberek azt állítják, hogy felfedezték a módját, hogy gyógyítja a hiatus hernia nyomja a gyomrot vissza normál helyzetbe a rekeszizom alatt. A gyakorlók lehet használni a kezüket, hogy gyakoroljon nyomást a has és manipulálja a gyomrot.

Nincs bizonyíték arra, hogy az ilyen manipuláció működik gyógyítani hiatus hernia. Nem klinikai vizsgálatokban a technika végeztek.

Gyógyszereket gyomorégés

keresse fel orvosát

Műtét megjavítani a hiatus hernia